Tommolansalmi kirkkovenesoudut

Tapahtumapalvelut

Lomakeskuksemme on erinomainen paikka järjestää isoja massatapahtumia. Vuosien kokemuksen pohjalta pystymme järjestämään yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa jopa useiden satojen henkilöiden tilaisuuksia.

Yhteistyöverkostoomme kuuluu esimerkiksi paikallisia pitopalveluyrittäjiä ja eräherkkuja tarjoavia yrityksiä, elämyspalveluja tuottavia yrityksiä sekä oman alueemme majoituspalveluita tarjoavia yrityksiä.

Majoitusta jopa sadoille

Lomakeskuksemme camping-alueelle majoittuu jopa satoja vierailijoita, sillä camping-alueemme on laaja, joten isonkaan porukan ei tarvitse majoittua vieri vieressä.

Mikäli ryhmänne kaipaa mökkimajoitusta eivätkä omat lomamökkimme riitä, yhteistyöverkostoomme kuuluvat mökkimajoitusta tarjoavat yrittäjät omalta alueeltamme auttavat majoituksen järjestämisessä esimerkiksi Korpijärven rannalta.

Ruokailut ryhmille

Kahvila-ravintolassamme myydään ruokaa ja juomaa, mutta koska ruokavarastomme ovat rajalliset, otamme mielellämme vastaan etukäteen tiedon isomman ryhmän saapumisesta tilanteessa, jossa ryhmä haluaa ruokailla meillä.

Tarvittaessa pystymme järjestämään yhteistyössä lähialueiden pitopalveluyritysten kanssa ruokailun isommallekin ryhmälle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi lämmin lohikeitto, kanawokki tai nuotiotulilla nautittu eräruoka koko porukalle? Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa nekin järjestyvät – jopa useammalle sadalle ruokailijalle.

Ruokailupaikaksi voimme pystyttää lomakeskuksemme alueelle tarvittaessa isonkin teltan.

Leirintäalueen palvelut käytettävissäsi

Lomakeskuksemme palvelut ovat myös ryhmien ja tapahtumiin osallistuvien käytössä, mutta osa palveluistamme edellyttää ennakkovarausta. Voit esimerkiksi varata rantasaunan ryhmällesi tai voimme järjestää isommallekin porukalle kalastusmahdollisuuden tai muita aktiviteetteja, kunhan vain tiedämme asiasta etukäteen.

Ohjelmaa tapahtumaan

Tommolansalmen omissa kesätapahtumissa esiintyvät esimerkiksi yhteistyöverkostoomme kuuluvat muusikot. Tarvittaessa autamme löytämään tapahtumaasi paitsi muusikot, myös muut esiintyjät Mäntyharjulta tai lähiseudulta.

Autamme mielellämme myös muunlaisen ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa.