Veneet

Veneet ja kanootit Korpijärvellä

Vuokrattavat veneet ja kanootti

Tommolansalmelta pääset soutamaan helposti pidemmällekin souturetkelle Korpijärvelle! Lainaa tai vuokraa meiltä myös kalastusvälineet mukaasi ja osta eväät kesäiselle piknikille kesäravintolastamme!

Lomakeskuksessamme on vuokrattavana myös kanootti, jonka vuokraaminen edellyttää kuitenkin aiempaa kokemusta kanootilla melomisesta. Tarvittaessa voimme tilata lisää kanootteja vuokralle isommalle ryhmälle myös yhteistyökumppaniltamme.

Lomakeskuksessamme on vuokrattavissa seuraavat veneet ja kanootit:

  • Neljän henkilön soutuvene ja pelastusliivit – maksullinen camping-alueella ja kesämökeissä majoittuville, ilmainen kerran päivässä lomamökeissä majoittuville
  • Kahden henkilön kanootti ja pelastusliivit – maksullinen

Veneiden ja kanootin vuokraus

Voit vuokrata veneet ja kanootin kesäkaudella kesäravintolastamme ja talvikaudella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Avaamme myös kesällä 2021 uuden välinevuokrauspalvelun, jolloin voit varata ja maksaa välinevuokraukset suoraan netin kautta.

Korpijärven alueen retkeilykartta

Korpijärven alueelle valmistuu kesäksi 2021 uusi retkeilykartta, jonka avulla voit suunnitella myös soutu- ja melontareittejä Tommolansalmen lähivesistoillä. Kysy retkeilykarttaa henkilökunnaltamme.

Lisätietoa veneellä ja kanootilla liikkuville sopivista retkikohteista

Lisätietoa sopivista retkikohteista Korpijärvellä löydät Korpijärven alueen matkailusivustolta: www.visitlakekorpijarvi.fi

Katso etenkin tämä sivu: https://visitlakekorpijarvi.fi/kohteet/korpijarvi/retkeily-korpijarvella/

Hinnasto

Katso veneiden ja kanootin vuokraushinnat aktiviteettihinnastostamme.