Korpijärvi Mäntyharju

Retkeily Korpijärvellä ja lähiseuduilla

Välinevuokraamo

Voit vuokrata maksulliset aktiviteettimme, kuten kanootit, sup-laudat, veneet ja pyörät välinevuokraamostamme.

Kysy lisätietoa ilmaisista aktiviteeteista henkilökunnalta!

Lue ennen varauksen tekoa välinevuokraamon varausehdot Varaus-, vuokraus- ja peruutusehdot -sivulta.

Retkeilykohteet Tommolansalmella

Tommolansalmella voi tehdä pienen kävelyretken (esimerkiksi pienten lasten kanssa) vaikka camping-alueen takalaidasta, puusaunan takaa lähtevää pientä metsäpolkua pitkin, joka kulkee pitkin järvenrantaa kohti vanhaa Tommolan lavaa. Katso polun sijainti lomakeskuksen aluekartasta.

Voit myös tehdä esimerkiksi pienen piknik-retken kesäravintolan vastapäätä tien toisella puolella olevalle pienelle luontopolulle. Lomakeskuksen vastaanotosta / kesäravintolasta voi lainata vedenkestävän viltin retkeä varten.

Tommolansalmen lähistöllä on myös sauvakävelyyn sopivia rauhallisia pieniä metsäteitä. Kysy reittivinkit henkilökunnalta. Sauvakävelysauvat voi lainata ilmaiseksi lomakeskuksen vastaanotosta / kesäravintolasta.

Voit myös vuokrata välinevuokraamosta veneen, kanootin tai sup-laudat ja soutaa tai meloa piknikille läheiseen Korpisaareen, jonka eteläpäädystä löytyy kota ja piknik-paikka. Ota mukaan polttopuut ja tulentekovälineet, sillä kodalla ei ole niitä aina välttämättä varastossa. Polttopuita voi kysyä lomakeskuksen vastaanotosta / kesäravintolasta.

Retkeilykohteet Korpijärvellä ja lähiseudulla

Korpijärven lähiseudulla on useita suosittuja retkeilykohteita, kuten Repoveden kansallispuisto, Irja Hannosen luontopolku sekä Etelä-Karjalan suositut retkeilyreitit kuten Orrainpolku ja Jääkauden jäljet -retkeilyreitti.

Reittien pituudet vaihtelevat muutamasta kilometristä useamman päivän vaellukseen. Osa reiteistä sopii myös lapsiperheille.

Marjastus ja sienestys

Camping-alueen lähistöllä on erinomaiset marjastus- ja sienestysmaastot. Kysy henkilökunnaltamme ohjeet, miten löydät parhaat marjastus- ja sienestyspaikat.

Korpijärven alueen retkeilykartta

Korpijärven alueelle valmistuu kesäksi 2021 uusi retkeilykartta. Kysy retkeilykarttaa henkilökunnaltamme.

Lisätietoa retkeilykohteista

Lisätietoa retkeilymahdollisuuksista Korpijärvellä ja lähiseudulla sekä kaikkien retkeilykohteiden esittelyn löydät Korpijärven alueen matkailusivustolta: https://visitlakekorpijarvi.fi/

Katso etenkin seuraavat sivut:

Retkeily Korpijärvellä: https://visitlakekorpijarvi.fi/kohteet/korpijarvi/retkeily-korpijarvella/

Retkeily Repoveden kansallispuistossa: https://visitlakekorpijarvi.fi/kohteet/repoveden-kansallispuisto/