Korpijärvi Mäntyharju

Retkeily Korpijärvellä ja lähiseuduilla

Retkeilykohteet Tommolansalmella

Tommolansalmella voi tehdä pienen kävelyretken (esimerkiksi pienten lasten kanssa) vaikka camping-alueen takalaidasta, puusaunan takaa lähtevää pientä metsäpolkua pitkin, joka kulkee pitkin järvenrantaa kohti vanhaa Tommolansalmen lavaa. Katso polun sijainti lomakeskuksen aluekartasta.

Voit myös tehdä esimerkiksi pienen piknik-retken kesäravintolan vastapäätä tien toisella puolella olevalle pienelle luontopolulle.

Voit myös vuokrata meiltä veneen, kanootin tai sup-laudat ja soutaa piknikille läheiseen Korpisaareen, josta löytyy kota ja piknik-paikka.

Retkeilykohteet Korpijärvellä ja lähiseudulla

Korpijärvellä lähiseudulla on useita suosittuja retkeilykohteita, kuten Repoveden kansallispuisto, Irja Hannosen luontopolku sekä Etelä-Karjalan suositut retkeilyreitit kuten Orrainpolku ja Jääkauden jäljet -retkeilyreitti.

Marjastus ja sienestys

Camping-alueen lähistöllä on erinomaiset marjastus- ja sienestysmaastot. Kysy henkilökunnaltamme ohjeet, miten löydät parhaat marjastus- ja sienestyspaikat.

Korpijärven alueen retkeilykartta

Korpijärven alueelle valmistuu kesäksi 2021 uusi retkeilykartta. Kysy retkeilykarttaa henkilökunnaltamme.

Lisätietoa retkeilykohteista

Lisätietoa retkeilymahdollisuuksista Korpijärvellä ja lähiseudulla sekä kaikkien retkeilykohteiden esittelyn löydät Korpijärven alueen matkailusivustolta: https://visitlakekorpijarvi.fi/

Katso etenkin seuraavat sivut:

Retkeily Korpijärvellä: https://visitlakekorpijarvi.fi/kohteet/korpijarvi/retkeily-korpijarvella/

Retkeily Repoveden kansallispuistossa: https://visitlakekorpijarvi.fi/kohteet/repoveden-kansallispuisto/