Valitse tulo- ja lähtöpäivä. Klikkaa ”Hae” ja saat näkyville vapaana olevat mökit ja camping-paikat varausjärjestelmästämme. Hakutulos avautuu uudelle sivulle.


Majoitus mökeissä ja camping-alueella

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, luonnonkauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla.

Pieni ja idyllinen lomakeskuksemme tarjoaa matkailijoille majoitusta ympäri vuoden. Voit vuokrata meiltä mökin niin isolle kuin pienellekin perheelle tai ryhmälle – päiväksi tai vaikka useammaksi viikoksi.

Lomamökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja kesämökit sekä camping-alue ovat avoinna kesäisin.

 

Tommolansalmi lomakeskuksen vastaanotto

Lomakeskuksen vastaanotto

Ilmoittaudu majoittumaan tullessa lomakeskuksemme vastaanotossa, joka sijaitsee kesäravintolassamme (lomakeskuksen parkkipaikan luona).

Talvisin mökkeihin majoittujat voivat sopia avainten luovutuksesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue lisää saapumisohjeista ja matkustajailmoituksen täyttämisestä Varausohjeet-sivulta.

Aktiivista tekemistä ja rentoa meininkiä

Kaikki lomakeskuksemme palvelut erillisiä saunoja lukuun ottamatta ovat käytettävissäsi majoitushinnalla, ja ne sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä mökeille, matkailuajoneuvoille ja teltoille varatusta alueesta. Rantasaunaa ja puusaunaa voi vuokrata erillismaksusta.

Uimisen, saunomisen ja rentoutumisen lisäksi lomakeskuksessamme riittää myös muuta tekemistä.

Tutustu tarkemmin lomakeskuksemme ja lähiseudun palveluihin ja aktiviteetteihin ja mieti, miten sinä haluat rentouttavan lomasi meillä viettää!

 

Tommolansalmen lomakeskus

Lomamökit ja kesämökit

Tommolansalmi lomamökki Eedeninranta

Lomamökki 4-6 + 2 henk.

Korpijärven rannalla olevassa modernissa hyvinvarustellussa Eedeninranta-mökissä on erilliset erittäin laadukkaat vuoteet kaikille majoittujille. Tilaa on sekä kahdessa erillisessä makuuhuoneessa että parvella, joten mökki sopii sekä isolle perheelle että ryhmälle. Lemmikit kielletty.

Tommolansalmi lomamökki Keväthanki

Lomamökki 1-4 + 2 henk.

Keväthanki on tilava, hyvinvarusteltu mökki isolle perheelle tai ryhmälle Korpijärven rannalla. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja yläkerrassa on oma parvi, joka sopii kouluikäisille lapsille. Mökissä on erilliset laadukkaat vuoteet kaikille majoittujille. Lemmikit kielletty.

Tommolansalmi lomamökki Kevätjää

Lomamökki 1-4 + 1 henk.

Kevätjää on tilava, hyvinvarusteltu mökki perheelle tai pienelle ryhmälle Korpijärven rannalla. Kummassakin makuuhuoneessa on erilliset laadukkaat vuoteet. Mökki sopii erityisen hyvin pienten lasten perheille, sillä mökin huoneet ovat yhdessä tasossa. Lemmikit sallittu.

Tommolansalmi kesämökki

Kesämökit (3 kpl) 1-4 henk.

Kesäaikaan vuokrattavissa olevat kesämökkimme tarjoavat edullisen tavan nauttia mökkilomasta. Sähköistetyissä mökeissä on erilliset laadukkaat vuoteet kaikille majoittujille ja minikeittiö. Kolme kesämökkiämme sijaitsevat lomakeskuksemme laidalla, omassa rauhassa, mutta silti Korpijärven rannan läheisyydessä. Lemmikit sallittu.

Camping-alueen paikat

Tommolansalmi camping-alue matkailuajoneuvot

Sähköistetty paikka matkailuajoneuvolle

Camping-alueellamme on yli 20 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa. Osa paikoista on murskepohjalla, osa tasaisessa metsämaastossa. Varsinaisia nurmikkopaikkoja meillä ei ole, vaan kaikki paikat on rakennettu metsän rauhaan. Lähes kaikilta paikoilta on silti näkymä järvelle.

Tommolansalmi camping-alue matkailuajoneuvot

Sähköistämätön paikka matkailuajoneuvolle

Camping-alueellamme on lukuisia sähköistämättömiä paikkoja, ja tilava alueemme takaa, että jokaiselle on tarpeeksi omaa rauhaa ja tilaa. Lähes kaikilta paikoilta on silti näkymä järvelle – osa paikoista on aivan Korpijärven rannassa, osa hiukan kauempana rannasta.

Tommolansalmi camping-alue teltat

Sähköistämätön telttapaikka

Tommolansalmella majoitut mukavasti telttaan! Tilava ja rauhallinen telttailualueemme sijaitsee aivan Korpijärven rannassa, tasaisessa mäntymaastossa. Voit majoittua joko aivan järven rantaan tai sitten metsän siimekseen, omaan rauhaan.