Tommolansalmi puusauna

Vuokrattava puusauna

Haluatko nauttia lempeän lämpimistä löylyistä perinteisessä suomalaisessa puusaunassa?

Tunnelmallinen puulämmitteinen saunamme takaa rentouttavat löylyt ja ainutkertaisen saunomiskokemuksen. Puusaunamme sijaitsee omassa rauhassaan lomakeskuksemme laidalla Korpijärven rannalla.

Saunaa voivat vuokrata lomakeskukseemme majoittuvat matkailijat sekä perheet, ystäväporukat, yritykset ja yhdistykset Mäntyharjulta ja lähiseudulta.

 

Tommolansalmi puusauna

Perinteinen suomalainen saunakokemus luonnonvalossa nauttien

Saunassa on löylyhuone, pukuhuone ja terassi. Saunassa ei ole sähköä, vaan saunominen tapahtuu tunnelmallisesti luonnonvalossa.

Erillistä suihkua ei ole, vaan peseytymisvedet kannetaan järvestä perinteiseen suomalaiseen tapaan kiukaan viereen vesisäilöön lämpiämään, ja peseytyminen tapahtuu saunatilassa.

Saunomisen lomassa voi pulahtaa uimaan Korpijärven kirkkaaseen veteen ja nauttia virvokkeita saunan terassilla. Virvokkeita voit ostaa ravintolastamme.

 

Tommolansalmi puusauna

Talvisin avantouintia

Talvisin jäätilanteen niin salliessa saunan yhteydessä on myös avantouintimahdollisuus (avanto saattaa olla myös rantasaunan kohdalla).

Puhtaat ja kirkkaat uimavedet sekä lapsiystävällinen hiekkapohjainen uimaranta

Saunan edessä on matala lapsiystävällinen hiekkaranta sekä laituri, joten sauna sopii myös lapsiperheille.

Lapsille on varattu rantasaunan terassille uimaleluja. Mikäli niitä lainataan, ne tulee palauttaa saunomisen jälkeen takaisin rantasaunan terassille.

Laavu saunan vieressä

Puusaunan vuokrahintaan kuuluu myös vieressä olevan laavun ja grillin käyttöoikeus saunomisen ajan. Voit siis grillata saunomisen yhteydessä.

Grillaukseen ja ruoanlaittoon tarvittavat välineet voit lainata ilmaiseksi ravintolasta.

 

Tommolansalmi puusauna

Varaukset

Saunaan mahtuu yksi perhe tai max. neljän henkilön ryhmä.

Sauna on varattavissa aamusta yömyöhään. Voit siis nauttia vaikka yöuinnista kuunvalossa ja kylpeä samalla saunassa. Aitojen saunaelämysten etsijä varaa siis saunan ehdottamasti vasta auringonlaskun jälkeen, jolloin saunassa pääsee kylpemään tunnelmallisesti kynttilänvalossa.

Mikäli haluat nauttia saunomisesta rauhassa ja grillata samalla myös vieressä olevassa laavussa, suosittelemme tekemään varauksen kahdeksi tunniksi.

Varausaika sisältää myös pukeutumiseen kuluvan ajan.

Sauna varataan kesäkaudella kesäravintolastamme. Talvikaudella saunan voi varata ottamalla yhteyttä henkilökuntaamme.

Hinnasto

Katso hintatiedot hinnastostamme.

Lämmitä itse tai nauti valmiiksi lämmitetyistä löylyistä

Sauna on vuokrattavissa joko valmiiksi lämmitettynä tai itse lämmittäen.

Itse lämmittäen varausaika on aina vähintään 1,5 h, ja tällöin varaus on aina päivän ensimmäinen.

Tällöin saunan varaajan tulee ensiksi lämmittää sauna paikan päältä löytyviltä puilla sekä kantaa järvestä saunomisvedet.

Aikaa itse saunomiseen jää noin 1 h.

Saunomisen päätteeksi on huolehdittava, että sauna on edelleen lämmin ja vesisäiliö on täynnä seuraavia saunojia varten.

Tätä seuraavien saunojien varausaika on vähintään 1 h, jolloin saunojien ei tarvitse enää lämmittää saunaan alusta alkaen, mutta heidän on huolehdittava, että sauna pysyy koko ajan lämpimänä lisäämällä puita saunomisen aikana tarpeen mukaan. Tällöinkin on huolehdittava, että vesisäiliö on täynnä seuraavia saunojia varten.

Varausehdot

Nämä ehdot ovat molempia osapuolia sitovia, kun asiakas on jättänyt saunavarauksen joko kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai varausjärjestelmän kautta.

Nämä ehdot tulevat voimaan 1.5.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Varausehdot

1. Saunaa voivat vuokrata lomakeskukseemme majoittuvat matkailijat sekä perheet, ystäväporukat, yritykset ja yhdistykset Mäntyharjulta ja lähiseudulta.
2. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen, tai hänellä tulee olla huoltajaltaan kirjallinen suostumus, joka tulee esittää varausta tehdessä.
3. Mikäli varaaja ei ilmesty paikalle varauksen alkaessa, saunan katsotaan vapautuvan muiden varattavaksi, ellei varaaja ole ilmoittanut myöhästymisestä etukäteen.
4. Myöhästymistapauksessa varauksen päättymisaika pysyy alkuperäisen varausajan mukaisena, eikä asiakkaan varaama aika siirry myöhemmäksi, ellei varauslistassa ole asiakkaan jälkeen tyhjää tilaa.
5. Asiakas vastaa siitä, että sauna luovutetaan samassa kunnossa, kun se oli saunomisen alkaessa, eli sauna luovutetaan siivottuna.
6. Asiakas on velvollinen ottamaan viipymättä yhteyttä vastaanottoon, jos hän havaitsee saunassa epäkohtia tai puutteita.
7. Saunojia saa olla vain se määrä, mikä on sovittu saunaa varattaessa. Kapasiteettia ei saa ylittää ilman erillistä sopimusta.
8. Saunan varausmaksu maksetaan joko varausjärjestelmän kautta saman tien kokonaisuudessaan tai paikan päällä lomakeskuksen vastaanotossa.
9. Lomakeskuksen asiakaspalvelu ei vastaa saunan lämmityksestä. Saunan varaaja on velvollinen huolehtimaan, että sauna pysyy lämpimänä seuraavaa varaajaa varten ja että saunassa on kylpyvettä.

Peruutusehdot

Mahdollisen peruutuksen sattuessa peruutus on tehtävä aina puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä lomakeskuksen vastaanotossa. Vahvistamme peruutuksen lähettämällä peruutusvahvistuksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun peruutus tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse.

– Jos peruutus tapahtuu yli 24 h ennen saunomisajankohtaa, peruutuksesta ei veloiteta.
– Jos peruutus tapahtuu alle 24 tuntia ennen saunomisajankohtaa, veloitamme koko varausmaksun.
– Jos peruutus tapahtuu alle 24 h ennen saunomisajankohtaa, ja sen syynä on vakava sairaus, läheisen kuolemantapaus tai ylivoimainen este, peruutuksesta ei veloiteta. Asiakas on tällöin velvollinen esittämään lääkärintodistuksen.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.