Tommolansalmi ravintola ruoka-annos

Kesäravintola ja kahvila sekä takeaway

Kesäravintola-kahvilamme palvelee sinua kattavasti valtatien 15 varrella kesäkaudella aamusta iltaan.

Poikkea kahville tai jäätelölle ja nauti samalla Korpijärven kauniista järvimaisemista! Ravintolan yhteydessä on iso katettu terassi, joten voit pysähtyä meillä hyvällä syyllä myös sadesäällä!

 

Tommolansalmi kesäravintola

 

Ravintolassamme on tarjolla on mm. omassa keittiössämme valmistettua lähiruokaa paikallisten tuottajien aineksista sekä herkullisia kotileivonnaisia ja monenlaista suolaista purtavaa, jotka voi ottaa myös mukaan. Kylmätiskiltä löytyy erilaisia välipaloja sekä nopeasti lämmitettäviä pikkusuolaisia, ja juotavaksi tarjoamme niin paikallisia luomulimonadeja kuin monenmoisia kesän virkistäviä janojuomia sekä alkoholijuomia.

Ruokalistalta löytyy sopivia vaihtoehtoja myös kasvisruokien ystäville (kysy henkilökunnalta erikseen vegaaniaterioista).

Huomioimme aterioiden valmistuksessa myös ruoka-aineallergiat. Ota erikoisruokavaliotapauksissa mielellään etukäteen yhteyttä henkilöstömme, niin osamme ja ehdimme varata tarjolle sinulle sopivat vaihtoehdot.

 

Tommolansalmi kesäravintola

Catering ja ruokatarjoilut isoille ryhmille

Meiltä voi tilata tarvittaessa ruoat ja leivonnaiset isommallekin ryhmälle. Tapahtumien yhteydessä meillä on valmiudet valmistaa ruokaa jopa sadoille osallistujille. Lue lisää catering-palveluistamme

Ruokailumahdollisuudet kesäravintolan aukioloaikojen ulkopuolella

Lomamökkeihin on mahdollista tilata ruokatarjoilu asiakaspalvelustamme tietyin rajoituksin (saatavuus ei taattu) myös kesäravintolan aukioloaikojen ulkopuolella (kuten keväisin tai syksyisin), mikäli tilaus tehdään hyvissä ajoin etukäteen.

Mökkeihin on mahdollista tilata ruokaa myös paikallisilta pitopalveluyrittäjiltä. Kysy lisää ruokailuvaihtoehdoista asiakaspalvelustamme.

Kesäravintolan aukioloajat

Palvelemme kesäsesongin aikaan (toukokuu-elokuu/syyskuu):

MA-LA klo 9.00-22.00 (23.00)
SU klo 9.00-21.00

 

Tommolansalmi kesäravintola

 

Avaamme kesäravintolan säätilanteen mukaan toukokuun loppupuolella. Ravintolan sulkemisajankohta riippuu loppukesän ja alkusyksyn sää- ja asiakastilanteesta.

Ravintolan sulkemisaika iltaisin vaihtelee sää- ja asiakastilanteen mukaan. Kesä- ja heinäkuussa olemme avoinna viikonloppuisin usein yömyöhään.

Ajankohtaiset tiedot kesäravintolamme avautumisesta keväällä ja sulkeutumisesta syksyllä saat nettisivuiltamme sekä Facebook-sivuiltamme.

 

Tommolansalmi kesäravintola
Tommolansalmi ravintolan tarjous kesä 2024

Vastuullista ravintolatoimintaa

Ravintolamme toimintaa kehitetään jatkuvasti vastuullisemmaksi. Meille on tärkeää käyttää lähituottajien raaka-aineita ja valmistaa ruoka itse laadukkaista kotimaisista raaka-aineista.

Ravintolassamme tehdään jatkuvasti lisää arkisia ympäristötekoja vastuullisemman ravintolaruoan tuottamiseksi.

Lue lisää vastuullisuudestamme

 

Voit lukea viimeisimmän Oiva-raporttimme Oivan Hae yrityksiä -palvelusta.

Oiva

Ruokalista

Takeaway-ateriat

Kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat sekä leivonnaiset voi ostaa mukaan myös takeaway-versioina.

Kylmätiskiltämme löydät myös runsaasti retkieväiksi sopivia vaihtoehtoja, kuten täyttäviä retkileipiä, sämpylöitä ja kasvispiiraita, ja kylmäkaapissamme on laaja valikoima kesän herkullisimpia janojuomia!

 

Tommolansalmi kesäravintola

 

Valmistamme kaikki ateriat sekä makeat ja suolaiset herkut paikan päällä alusta asti itse, joten varaudu odottamaan hetki tilauksesi valmistumista. Voit kuitenkin olla samalla varma, että saat annokseesi varmasti tuoretta lähiruokaa!

Takeaway-ateriat mukaan kätevimmin etukäteistilauksella!

Kesäravintolassamme on ajoittain ruuhkaa, joten jos haluat takeaway-ateriasi mukaan ilman jonottamista, tee tilaus soittamalla tai laittamalla tekstiviestiä, Whatsappilla tai Messengerillä ja nouda tilauksesi haluamaasi aikaan!

Ravintolan puh.nro on +358 400 754 835.

 

Tommolansalmi kesäravintola

Tule piknik-retkelle Korpijärvelle!

Piknik– mikä ihana tapa yhdistää rakkaus luontoon ja ruokaan

Ravintolamme ruokalistalta ja kylmäkaapista löydät runsaasti erilaisia piknik-eväiksi sopivia herkkuja. Esimerkiksi salaattiateriamme täyttävät vatsaa ja sopivat kevyiksi retkieväiksi.

Voimme valmistaa ruokaisat retkileivät toivomillasi täytteillä, jotta se kestää matkassa mukana pidempääkin, ja juustosämpylä ja kinkkusämpylä sopivat syötäväksi vaikka automatkan välipalana.

Ota mukaan myös kesän viileimmät juomat – kylmäkaapistamme löytyy esimerkiksi erilaisia tuoremehuja sekä muita kesän virkistäviä janonsammuttajia!

Parhaat piknik-paikat Tommolansalmella

Korpijärvi on mitä mainioin piknik-paikka. Lainaa ravintolastamme viltti ja pidä piknik ravintolan vieressä olevan rannan vieressä. Camping-alueellamme majoittuvat voivat myös pitää eväsretken vaikka camping-alueen laavulla tai järven rannalta löytyvällä tulentekopaikalla.

Kauniita maisemia etsivälle paras piknik-paikka on ravintolasta katsoen tien toisella puolella, pienen luontopolun päässä.

Voit myös vuokrata meiltä sup-laudan tai soutuveneen ja soutaa piknik-retkelle läheiseen Korpisaareen, jossa on grillauspaikka. Kysy ravintolastamme reitti saareen ja täytä eväskassisi ravintolan kesäherkuilla!