Tommolansalmi ravintola ruoka-annos

Kesäravintola ja kahvila sekä takeaway

Kesäravintola-kahvilamme palvelee sinua kattavasti valtatien 15 varrella kesäkaudella aamusta iltaan.

Poikkea kahville tai jäätelölle ja nauti samalla Korpijärven kauniista järvimaisemista! Ravintolan yhteydessä on iso katettu terassi, joten voit pysähtyä meillä hyvällä syyllä myös sadesäällä!

Ravintolassamme on tarjolla on mm. omassa keittiössämme valmistettua lähiruokaa paikallisten tuottajien aineksista sekä herkullisia kotileivonnaisia ja monenlaista suolaista purtavaa, jotka voi ottaa myös mukaan. Kylmätiskiltä löytyy erilaisia välipaloja sekä nopeasti lämmitettäviä pikkusuolaisia, ja juotavaksi tarjoamme niin paikallisia luomulimonadeja kuin monenmoisia kesän virkistäviä janojuomia sekä alkoholijuomia.

Ruokalistalta löytyy sopivia vaihtoehtoja myös kasvisruokien ystäville. Huomioimme aterioiden valmistuksessa myös ruoka-aineallergiat. Ota erikoisruokavaliotapauksissa mielellään etukäteen yhteyttä henkilöstömme, niin osamme ja ehdimme varata tarjolle sinulle sopivat vaihtoehdot.

Ruokalista

Aamiainen

Lämpimät ja kylmät ruoat

Jälkiruoat ja leivonnaiset

Lämpimät ja kylmät juomat

Catering ja ruokatarjoilut isoille ryhmille

Meiltä voi tilata tarvittaessa ruoat ja leivonnaiset isommallekin ryhmälle. Tapahtumien yhteydessä meillä on valmiudet valmistaa ruokaa jopa sadoille osallistujille. Lue lisää catering-palveluistamme

Kesäravintolan aukioloajat

Palvelemme kesäsesongin aikaan (toukokuu-elokuu/syyskuu):

MA-LA klo 9.00-22.00 (23.00)
SU klo 9.00-21.00

Avaamme kesäravintolan säätilanteen mukaan toukokuun loppupuolella. Ravintolan sulkemisajankohta riippuu loppukesän ja alkusyksyn sää- ja asiakastilanteesta.

Ravintolan sulkemisaika iltaisin vaihtelee sää- ja asiakastilanteen mukaan. Kesä- ja heinäkuussa olemme avoinna viikonloppuisin usein yömyöhään.

Ajankohtaiset tiedot kesäravintolamme avautumisesta keväällä ja sulkeutumisesta syksyllä saat nettisivuiltamme sekä Facebook-sivuiltamme.

Ruokailu talvisin

Mökkeihin on mahdollista tilata ruokaa myös talvisin esim. paikallisilta pitopalveluyrittäjiltä. Kysy lisää asiasta asiakaspalvelustamme.

Vastuullista ravintolatoimintaa

Ravintolamme toimintaa kehitetään jatkuvasti vastuullisemmaksi. Meille on tärkeää käyttää lähituottajien raaka-aineita ja valmistaa ruoka itse laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Ravintolassamme tehdään jatkuvasti lisää arkisia ympäristötekoja vastuullisemman ravintolaruoan tuottamiseksi. Lue lisää vastuullisuudestamme

Takeaway-ateriat

Kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat sekä leivonnaiset voi ostaa mukaan myös takeaway-versioina.

Kylmätiskiltämme löydät myös runsaasti retkieväiksi sopivia vaihtoehtoja, kuten täyttäviä retkileipiä, sämpylöitä ja kasvispiiraita, ja kylmäkaapissamme on laaja valikoima kesän herkullisimpia janojuomia!

Valmistamme kaikki ateriat sekä makeat ja suolaiset herkut paikan päällä alusta asti itse, joten varaudu odottamaan hetki tilauksesi valmistumista. Voit kuitenkin olla samalla varma, että saat annokseesi varmasti tuoretta lähiruokaa!

HUOM! Koronavirusepidemian aikana ravintolamme ruokalista ja takeaway-vaihtoehdot ovat rajatummat ja voivat vaihdella kesän aikana!

Takeaway-ateriat mukaan kätevimmin etukäteistilauksella!

Kesäravintolassamme on ajoittain ruuhkaa, joten jos haluat takeaway-ateriasi mukaan ilman jonottamista, tee tilaus soittamalla tai laittamalla tekstiviestiä, Whatsappilla tai Messengerillä ja nouda tilauksesi haluamaasi aikaan!

Ravintolan puh.nro on +358 400 754 835.

Tule piknik-retkelle Korpijärvelle!

Piknik– mikä ihana tapa yhdistää rakkaus luontoon ja ruokaan

Ravintolamme ruokalistalta ja kylmäkaapista löydät runsaasti erilaisia piknik-eväiksi sopivia herkkuja. Esimerkiksi salaattiateriamme täyttävät vatsaa ja sopivat kevyiksi retkieväiksi.

Voimme valmistaa ruokaisat retkileivät toivomillasi täytteillä, jotta se kestää matkassa mukana pidempääkin, ja juustosämpylä ja kinkkusämpylä sopivat syötäväksi vaikka automatkan välipalana.

Ota mukaan myös kesän viileimmät juomat – kylmäkaapistamme löytyy esimerkiksi erilaisia tuoremehuja sekä muita kesän virkistäviä janonsammuttajia!

Parhaat piknik-paikat Tommolansalmella

Korpijärvi on mitä mainioin piknik-paikka. Lainaa ravintolastamme viltti ja pidä piknik ravintolan vieressä olevan rannan vieressä. Camping-alueellamme majoittuvat voivat myös pitää eväsretken vaikka camping-alueen laavulla tai järven rannalta löytyvällä tulentekopaikalla.

Kauniita maisemia etsivälle paras piknik-paikka on ravintolasta katsoen tien toisella puolella, pienen luontopolun päässä.

Voit myös vuokrata meiltä sup-laudan tai soutuveneen ja soutaa piknik-retkelle läheiseen Korpisaareen, jossa on grillauspaikka. Kysy ravintolastamme reitti saareen ja täytä eväskassisi ravintolan kesäherkuilla!

Ravintolan toiminta koronavirusepidemian aikana

Koronavirusepidemian aikana kesäravintolamme toiminta poikkeaa normaalista, ja ravintolan ruokalista voi muuttua kesän aikana.

Tarjoamme aamupalaa sekä leivonnaisia ja kotitekoista ruokaa joka päivä, mutta ruokalista on normaalia kesää rajatumpi.

Ruoka tarjoillaan pöytiin ja pöydät on eroteltu toisistaan turvavälein.

Voit ruokailla myös pihalla olevissa pöydissä.

Toivomme asiakkaiden asioivan ravintolassa niin, että ainoastaan yksi henkilö kerrallaan asioi tiskillä.

Suosittelemme aterioiden ja herkkujen mukaan ottamista take away -aterioina!

Voit esimerkiksi tehdä tilauksen meille viestillä etukäteen ja toimitamme ruoan sinulle ulos haluamaasi aikaan.

Saapuessasi ravintolaan lue ajankohtaiset toimintaohjeet ravintolan ovella.