Tommolansalmi camping-alue

Yritysesittely

Kiireetöntä lomaa Korpijärvellä

Lomakeskus Tommolansalmi tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita Mäntyharjulla, valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välissä.

Pieni ja idyllinen lomakeskuksemme sijaitsee kirkasvetisen, kalaisan Korpijärven rannalla, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet kalastajille ja vesiurheilulajeja harrastaville. Järven ympäri kulkee myös mukavia pyöräilyreittejä, joiden varrella on monenlaista nähtävää!

Haluamme tarjota asiakkaillemme:

  • rennon lomatunnelman ja kiireettömän ilmapiirin
  • majoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin
  • kattavat oheispalvelut
  • monipuolista tekemistä koko perheelle
  • hyvää asiakaspalvelua
  • Korpijärven kauniin järvi- ja mäntymetsämaiseman

Asiakaspalvelumme, osaamisemme ja menestyksemme perustuvat pitkään historiaamme majoituspalveluiden parissa.

Tule kokemaan, millaista on kiireetön loma Korpijärvellä!

Yrityksen historia

Pitkä historia leiriytymisen kultakaudelta nykypäivään

Lomakeskus Tommolansalmen historia alkaa 1970-luvun alusta, ”leiriytymisen kultakaudelta”, jolloin Mäntyharjun kunta päätti rakentaa Tommolansalmelle leirintäalueen. Yksityisomistukseen alue siirtyi vuonna 1979, jolloin Aaro Pulkan perhe osti leirintäaluetoiminnan kunnalta. Siitä alkaen Tommolansalmi on ollut 100 % suomalainen perheyritys.

Tommolansalmi palveli alussa lähinnä telttailijoiden majoituspaikkana. Ensimmäiset alueelle rakennetut mökit olivat vaatimattomia, mutta ne vastasivat kysyntään. Mökkien lisäksi alueelle rakennettiin kioski, jossa toimi alkuvaiheessa jopa oma postipalvelu ja Tommolansalmelta lähtevä posti sai oman postileimansa.

Aaro ja Raili Pulkka avasivat vuonna 1985 Tommolan Baarin, joka täydensi alueen palveluvalikoimaa entisestään.

Tommolansalmella tehtiin sukupolvenvaihdos vuonna 1992, kun toiminnasta ottivat vastuun sisarukset Eeva Leskinen ja Merja Perttola.

Aluetta on siitä asti kehitetty entistä nykyaikaisempaan ja monipuolisempaan suuntaan, ja toiminta on laajentunut ympärivuotisiin matkailupalveluihin.

Lisäksi kioski sai uuden ilmeen ja siitä tuli A-oikeuksin palveleva kesäravintola.

Tänä päivänä Tommolansalmi on monipuolinen lomakeskus ja virkistyspaikka, jonne Eeva ja Merja toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!