Varaus-, vuokraus- ja peruutusehdot

Nämä ehdot ovat molempia osapuolia sitovia, kun asiakas on jättänyt majoitusvarauksen joko kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai varausjärjestelmän kautta.

Nämä ehdot tulevat voimaan 1.3.2018 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varausehdot

1. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen, tai hänellä tulee olla huoltajaltaan kirjallinen suostumus, joka tulee esittää ennen majoittautumista.

2. Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16.00 kesäkaudella ja klo 15.00 talvikaudella ja päättyy matkustuspäivänä klo 12.00, johon mennessä avain on luovutettava.

3. Majoitusvuorokausi vaunu/asuntoautopaikoissa sekä telttapaikoissa alkaa klo 16.00 kesäkaudella ja klo 15.00 talvikaudella ja päättyy matkustuspäivänä klo 12.00.

4. Ennakkoon varatut mökit ja leirintäpaikat pidetään varattuina klo 18.00 asti, ellei myöhemmästä saapumisajankohdasta ole sovittu.

5. Asiakas vastaa siitä, että mökki luovutetaan samassa kunnossa kun se oli majoittautuessa, eli mökki luovutetaan siivottuna.

6. Asiakas on velvollinen ottamaan viipymättä yhteyttä vastaanottoon, jos hän havaitsee mökissä epäkohtia tai puutteita. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa mökki heti saavuttaessa edellisten asukkaiden rikkomien asioiden havaitsemiseksi sekä ilmoittaa niistä välittömästi vastaanottoon, jotta asiakas ei joudu niistä korvausvastuuseen. Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän, hänen vieraansa tai mukana tulevat lemmikit aiheuttavat lomakeskuksen omaisuudelle tai lomakeskuksen muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

7. Majoittujia saa olla vain se määrä, mikä on sovittu mökkiä varattaessa. Kapasiteettia ei saa ylittää ilman erillistä sopimusta.

8. Lemmikkieläimen tuomisesta on sovittava aina erikseen. Lemmikin aiheuttamien sotkujen siivoamisesta peritään maksu siivouksesta syntyneiden kulujen mukaan.

9. Asiakas on velvollinen noudattamaan alueen järjestyssääntöjä. Ongelmatilanteissa henkilöstöllä on oikeus poistaa alueelta ne henkilöt, jotka rikkovat järjestyssääntöjä.

10. Varausjärjestelmän kautta varatessa varaus maksetaan kokonaisuudessaan saman tien. Kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostitse tehdyissä varauksissa varausmaksu laskutetaan sähköpostitse. Ennakkovarausmaksu on 30 % kokonaishinnasta, ja se veloitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Loput maksusta on maksettava 14 vrk ennen saapumista. Mikäli majoitusajankohtaan on varausajankohdasta aikaa alle 14 vrk, varausmaksu laskutetaan kokonaisuudessaan heti varauksen teon yhteydessä.

Mökkien peruutusehdot

Mahdollisen peruutuksen sattuessa peruutus on tehtävä aina puhelimitse tai sähköpostitse. Vahvistamme peruutuksen lähettämällä peruutusvahvistuksen sähköpostitse.

– Jos mökin peruutus tapahtuu yli 14 vrk ennen majoitusajankohtaa, mökin peruutuksen käsittelykulut ovat 40 €.

– Jos mökin peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen majoitusajankohtaa, eikä mökkiä saada myytyä toisaalle, on varaaja velvollinen maksamaan koko majoitushinnan. Jos mökki saadaan myytyä toisaalle, peruutuskulut ovat 40 €.

– Jos mökin peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen majoitusajankohtaa ja sen syynä on vakava sairaus, läheisen kuolemantapaus tai ylivoimainen este, asiakkaalta veloitetaan mökistä ainoastaan peruutuskulut 40 €. Tällöin asiakas on velvollinen esittämään lääkärintodistuksen.

Matkailuajoneuvopaikkojen ja telttapaikkojen peruutusehdot

Mahdollisen peruutuksen sattuessa peruutus on tehtävä aina puhelimitse tai sähköpostitse. Vahvistamme peruutuksen lähettämällä peruutusvahvistuksen sähköpostitse.

– Jos matkailuajoneuvo- tai telttapaikan peruutus tapahtuu yli 3 vrk ennen majoitusajankohtaa, peruutuksen käsittelykulut ovat 20 €.

– Jos peruutus tapahtuu alle 3 vrk ennen majoitusajankohtaa, eikä paikkaa saada myytyä toisaalle, on varaaja velvollinen maksamaan majoituksen koko summan. Jos paikka saadaan myytyä toisaalle, peruutuskulut ovat 20 €.

– Jos matkailuajoneuvopaikan tai telttapaikan peruutus tapahtuu alle 3 vrk ennen majoitusajankohtaa ja sen syynä on vakava sairaus, läheisen kuolemantapaus tai ylivoimainen este, asiakkaalta veloitetaan ainoastaan peruutuskulut 20 €. Tällöin asiakas on velvollinen esittämään lääkärintodistuksen.

Verkkokauppaa / varausjärjestelmää koskevat erikoisehdot

Maksaminen

Kaikki verkkokauppamme hinnat näytetään euroina (€). Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10/24 %.

Verkkokaupassamme voit maksaa Visalla, Mastercardilla, Visa Electronilla, MobilePayllä ja verkkopankkimaksulla.

Tilauksen käsittelyn nopeuttamiseksi maksu veloitetaan luottokortilta heti tilauksen yhteydessä.

Visa, Visa Electron ja Mastercard

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Henkilötietojen kerääminen

Emme tallenna omaan käyttöömme antamiasi maksunvälitystietoja emmekä saa niitä käyttöömme Paytrailin kautta.

Paytrail tallentaa maksunvälitystietosi ja noudattaa EU:n GDPR-asetusta tietojen käsittelyssä.

Paytrailin tietosuojaseloste:
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu