FAQ / Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, mitkä mökit ja matkailuajoneuvopaikat ovat vapaana?

Voit tarkistaa vapaana olevat mökit, matkailuajoneuvopaikat ja telttapaikat varausjärjestelmästämme.

Miten varaus kannattaa tehdä?

Voit varata mökin tai camping-paikan joko varausjärjestelmästän kautta. Voit myös tehdä varauksen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Saanko varausvahvistuksen tehdystä varauksesta?

Jos teet varauksen varausjärjestelmän kautta, saat varausvahvistuksen sieltä saman tien. Jos teet varauksen puhelimitse tai sähköpostilla, lähetämme varausvahvistuksen sähköpostilla, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Muussa tapauksessa lähetämme varausvahvistuksen postitse. Mikäli varaus on maksettava etukäteen, lähetämme samalla laskun.

Miten voin maksaa varauksen?

Varausjärjestelmässä tehdyt varaukset maksetaan saman tien. Muulla tavoin tehty varaus maksetaan etukäteen laskulla tai paikan päällä kesäravintolassa olevassa vastaanotossa sen mukaan, miten on sovittu. Meillä käyvät maksuvälineinä kotimaiset pankkikortit, Visa, Visa Electron ja Mastercard. Varausjärjestelmässä voi olla myös muita maksuvaihtoehtoja saatavilla.

Missä vaiheessa minun on ilmoitettava saapumisajastani?

Pidämme ennakkoon varatut mökit ja camping-paikat varattuina sinulle klo 18.00 saakka. Jos saavut sitä ennen, sinun ei tarvitse ilmoittaa saapumisajankohtaasi meille. Otamme mielellämme kuitenkin tiedon saapumisajastasi vastaan etukäteen puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse myös siinä tapauksessa, että saavut ennen klo 18.00. Jos saavut vasta klo 18.00 jälkeen, sovi myöhemmästä saapumisajasta etukäteen asiakaspalveluumme kanssa, sillä asiakaspalvelumme ei ole välttämättä aina iltaisin enää paikalla. Talvikaudella sovi saapumisajasta henkilökunnan kanssa aina ennen saapumista, sillä olemme paikalla vain erikseen sovittaessa.

Miten peruutan varauksen ja missä vaihessa se tulee viimeistään tehdä?

Peruutus tulee tehdä aina puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalveluumme. Varauksen peruuttamisesta löydät lisätietoa varaus-, vuokraus- ja peruutusehdoistamme.

Millainen varustelu mökeissä on ja mitä minun tulee ottaa mukaan?

Sähkö, vesi ja polttopuut kuuluvat mökkien vuokrahintaan. Mökeissä on astiat ja välineet ruuanlaittoa ja ruokailua varten sekä siivousaineet ja imuri siivousta varten. Myös wc- ja talouspaperit (aloituspakkaukset) löytyvät mökeistä. Tarvitset mukaasi omat liinavaatteet ja pyyhkeet, mutta tarvittaessa voit vuokrata nekin meiltä eri maksusta (ks. tarkemmin palveluhinnasto). Tarkemmat tiedot kunkin mökin varusteista löydät Majoitus-osiosta kunkin mökin omalta sivulta.

Kuinka monta henkilöä mökkeihin voi majoittua?

Mökkeihin saa majoittua vain niin monta henkilöä kuin mökissä on vuodepaikkoja. Poikkeuksena ovat ainoastaan pienet lapset, jotka eivät vaadi vuodepaikkaa, vaan nukkuvat esim. vaunuissa tai omassa matkasängyssä. Meiltä saa myös ilmaiseksi lainaan pienille lapsille lastensängyn (rajallinen määrä, varmista saatavuus etukäteen).

Voinko ottaa mukaan lemmikkieläimen?

Voit, mutta asiasta on sovittava etukäteen. Mökkien tiedoissa lukee, saako mökkiin tuoda mukana lemmikin. Huomioithan myös, että lemmikin aiheuttamien sotkujen siivoamisesta peritään maksu siivouksesta syntyneiden kulujen mukaan.

Onko minun siivottava mökki lähtiessäni?

Pääsääntöisesti kyllä. Voit toki tilata meiltä loppusiivouksen eri maksusta (ks. tarkemmin palveluhinnasto).

Mitä loppusiivoukseen kuuluu?

Mökki imuroidaan ja tarvittaessa lattia pyyhitään kostealla rätillä tai mopilla, jos se on likainen. Tarvittaessa matto tulee viedä ulos ja tampata. Liat pyyhitään kaikilta pinnoilta (pöydät, keittiön tasot, wc:n kalusteet). Peitot ja tyynyt tulee tuulettaa mahdollisuuksien mukaan ulkona. Astiat tuleet tiskata ja kaikki mökkiin kuuluvat tavarat tulee laittaa takaisin omille paikoilleen. Roskat viedään roskikseen ja jätteet lajitellaan jätelajittelupisteessä.

Milloin voin saapua mökille ja milloin minun tulee lähteä?

Lue tarkemmin saapumis- ja lähtöajoista lomakeskuksen säännöistä.