Varausohjeet

Toimenpiteet ennen varauksen tekoa

Lue ennen varauksen tekemistä Varaus-, vuokraus- ja peruutusehdot sekä tarkista hinnastosta varaamasi majoitusmuodon, palvelun tai aktiviteetin hinta.

Voit myös lukea varauksiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.

Matkustajailmoituksen täyttö

Tullessasi Tommolansalmelle saat täytettäväksi matkustajailmoituksen. Voit ladata lomakkeen täytettäväksi etukäteen tästä: Matkustajailmoitus (PDF)

Lue lisää matkustajailmoituksen täyttämisestä: https://www.suomi.fi/palvelut/matkustajailmoituksen-laatiminen-tyo-ja-elinkeinoministerio/8b07bcf0-8cda-4259-8fed-e8d6186d0d9d

Luovutettuasi täytetyn matkustajailmoituksen sekä maksettuasi majoittumismaksun pääset camping-alueelle.

Majoituksen varaaminen varausjärjestelmän kautta

Suosittelemme majoitusvarauksen tekemistä varausjärjestelmäämme kautta. Näet ajankohtaisen varaustilanteen varausjärjestelmästä ja pystyt vahvistamaan ja maksamaan varauksesi saman tien.

Voit maksaa varausjärjestelmässä Visalla, Mastercardilla, Visa Electronilla, MobilePayllä ja verkkopankkimaksulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Majoituksen varaaminen sähköpostitse tai puhelimitse

Voit tehdä varauksen joko puhelimitse +358 400 754 835, kesäisin myös +358 40 3540 975 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tommolansalmi.fi.

Huom! Puhelimitse tai sähköpostitse tehty varaus on vasta alustava varaus. Varaus vahvistetaan vasta kun olet maksanut varausmaksusta ennakkomaksun osuuden.

Kerro varausta tehdessäsi vähintään seuraavat tiedot:
• Nimi ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
• Henkilömäärä (aikuisia/alle 12-vuotiaita lapsia)
• Haluttu majoitusmuoto (mökki, matkailuajoneuvopaikka, telttamajoitus)
• Saapumispäivä ja -aika sekä lähtöpäivä ja -aika

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi tiedot, lähetämme sinulle ohjeet ja laskun ennakkomaksun ja lopullisen varausmaksun maksamiseksi. Saat laskun valintasi mukaan joko sähköpostitse tai postitse.

Ennakkomaksu vähennetään loppulaskusta.

Kun ennakkomaksu on maksettu, varmistamme varauksen lähettämällä sinulle varausvahvistuksen.

Loppusumma majoituksen hinnasta maksetaan varaus-, vuokraus- ja peruutusehtojen mukaisesti ennen saapumisaikaa, ellei muuta sovita.

Tilinumeromme löytyy tältä sivulta alempaa.

Varauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa vahvistetun varauksen ja saat maksamasi maksut takaisin varaus-, vuokraus- ja peruutusehtojen mukaisesti.

Majoituksen maksaminen ilman ennakkovarausta

Mikäli saavut paikalle ilman ennakkovarausta tai varaat majoituksen niin myöhään, ettet ehdi maksaa majoitusta enää etukäteen, mökkien majoitushinta maksetaan saapuessa.

Matkailuajoneuvojen ja telttapaikan majoitushinta sähkömaksuineen maksetaan myös saapuessa, jos majoittuja tietää jo etukäteen, kuinka monta yötä hän aikoo majoittua. Muussa tapauksessa maksu suoritetaan lähtiessä.

Lomakeskus Tommolansalmi Oy:n pankkitilinumero

IBAN: FI04 5271 2120 0691 22
BIC: OKOYFIHH

Palveluiden ja aktiviteettien varaaminen

Palvelut ja aktiviteetit voi varata varausjärjestelmästämme.

Voit maksaa varausjärjestelmässä Visalla, Mastercardilla, Visa Electronilla, MobilePayllä ja verkkopankkimaksulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Voit myös varata palveluja ja aktiviteetteja etukäteen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme. Tällöin ne maksetaan paikan päälle saavuttaessa lomakeskuksemme vastaanotossa / kesäravintolassa ennen palvelun tai aktiviteetin käyttöä.

Voit toki varata palveluja ja aktiviteetteja myös vasta paikan päälle saavuttuasi lomakeskuksemme vastaanotossa / kesäravintolassa ennen palvelun tai aktiviteetin käyttöä. Suosittelemme tässä tapauksessa tarkistamaan varausjärjestelmästä ensin palveluiden ja aktiviteettien varaustilanteen ja vapaana olevat ajat.

Mikäli haluat varata saunavuoron, suosittelemme varauksen tekemistä jo etukäteen, sillä etenkin illan suosituimmat saunomisajat varataan nopeasti.

Sovi talvikaudella palveluiden ja aktiviteettien varaamisesta ja maksamisesta henkilökunnan kanssa erikseen ennen saapumista, jotta meillä on aikaa tehdä tarvittavat ennakkovalmistelut niiden toteuttamiseksi.