Tommolansalmi lainattavat pelit

Pelit ja muut aktiviteetit

Lainattavat pelivälineet

Tommolansalmella on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa monia urheilulajeja esimerkiksi kalastuksen, pyöräilyn ja soutamisen lisäksi.

Lomakeskuksemme leikkimökistä (hiekkakentän takana) voi lainata ilmaiseksi seuraavat pelivälineet:

  • Lentopallo
  • Sulkapallomailat ja pallot
  • Krokettipeli
  • Mölkkypeli

Huom! Osa välineistä löytyy voi löytyä myös lomakeskuksen vastaanotosta.

Pelejä voi pelata esimerkiksi pelikentällämme (hiekkakenttä metsässä), uimarannoilla sekä metsässä sijaitsevalla lasten leikkipaikalla. Katso paikkojen sijainnit aluekartastamme.

Huom! Kaikki välineet ovat saatavilla melko varmasti kesäkaudella. Varmista välineiden ja pelien saatavuus etukäteen talvikaudella, sillä emme säilytä kaikkia välineitä camping-alueella talvisin.

Uimarannat

Korpijärven rannalla sijaitsevat hiekkarantamme ovat matalia ja lapsiystävällisiä.

Jokaisen lomamökin ja puusaunan edessä on oma pieni uimaranta.

Lisäksi meillä on rantasaunan edessä isompi uimaranta, joka on varattu kaikkien camping-alueella ja mökeissä majoittuvien asiakkaidemme käyttöön.

Tekemistä Mäntyharjulla

Mäntyharjun elokuvateatteri Kino (Kompantie 22, Mäntyharju)

Mäntyharjulla toimiva elokuvateatteri Kino on digitaalinen 3D-teatteri, jossa näet uutuusfilmit koko perheelle!

Tekemistä lähiseudulla (huvia ja urheilua)

Tornimäki (Metsä-Sairilantie 4, Mikkeli)

Mikkelissä sijaitseva monipuolinen talviurheilukeskus tarjoaa erinomaiset hiihto- ja laskettelumahdollisuudet koko perheelle. Paikan päällä voi esim. harrastaa lumilautailua, laskettelua, murtomaahiihtoa, telemarkia tai vaikka pulkkailua.

Valkealatalon uimahalli (Kouvolan sivuilla), Valkealatalon uimahalli (Visit Kouvola -sivustolla) (Toikkalantie 5, Valkeala)

Uimahalli sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä siellä on esimerkiksi lastenallas ja poreallas. Uimahallin yhteydessä on kuntosali, judosali ja palloiluhalli sekä kahvio. Lisäksi uimahallin läheisyydessä on jäädytetty luistinrata sekä valaistu hiihtolatu.

Visulahden huvipuisto ja Xon-puisto (Visulahdentie 1, Mikkeli)

Visulahti on Mikkelissä sijaitseva huvipuisto, noin 49 kilometrin päässä Tommolansalmelta. Xon-puisto on elämys- ja seikkailupuisto etenkin nuorille.

Tykkimäen huvipuisto ja Aquapark sekä Actionpark (Kanuunakuja 2, Kouvola, Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola ja Tommolankatu 9, 45130 Kouvola)

Tykkimäki on huvipuisto Kouvolassa, noin 56 kilometrin päässä Tommolansalmelta. Tykkimäen vesihuvipuisto Aquapark sijaitsee aivan sen vieressä. Actionpark on Tykkimäkeen kuuluva Kouvolassa oleva koko vuoden avoinna oleva sisäleikkipuisto.