Tommolansalmi camping-alue grillikatos

Uutiset ja tapahtumat

Tommolansalmen tapahtumat

Lue lisää tapahtumista tapahtumasivultamme.

Korpijärven ja lähiseudun tapahtumat

Lue lisää Korpijärven alueen ja lähiseudun tapahtumista: https://visitlakekorpijarvi.fi/tapahtumat/

Uutiset

Tiedote koronavirustilanteesta

Päivitetty 30.6.2021

Hyvät asiakkaamme!

Lomakeskus Tommolansalmi on avoinna normaalien aukioloaikojemme mukaisesti.

Lomamökkejämme voi vuokrata normaalisti, ja mökkivuokrauksen voi peruuttaa normaalien peruutusehtojen mukaisesti.

Leirintäalueemme toiminta käynnistyy toukokuussa ja kesäravintola avataan toukokuun lopussa, ellei yleinen tilanne Suomessa rajoita toimintaamme.

Noudatamme aukiolomme ja toimintamme suhteen Suomen valtiojohdon sekä terveysviranomaisten päätöksiä ja suosituksia. Leirintäalueen palveluja käytettäessä on siksi hyvä muistaa viranomaisten päätökset ja suositukset, joten esimerkiksi grillikatoksia ja nuotiopaikkoja saa käyttää vain yksi perhe/ryhmä kerrallaan, ja yleisissä tiloissa tulee asioida turvavälit huomioiden.

Tilanteesta johtuen myös osa palveluista tai aktiviteeteista tai vuokrattavista tai lainattavista välineistä voi olla väliaikaisesti poissa käytössä tai niiden käyttöä on rajattu, tai tiettyjä palveluja varten pitää varata erillinen vuoro, jotta meillä on mahdollisuus siivota ja desinfioida tilat ja välineet säännöllisesti.

Asiakkaidemme majoittumisen turvaamiseksi olemme kiinnittäneet erityisen suurta huomiota tilojen siivoukseen ja hygieniatoimenpiteisiin.

Toivomme myös, että kun tulet kesäravintolaan / camping-alueen vastaanottoon, sisällä (kassalla) asioi vain yksi henkilö kerrallaan ja muut odottavat ulkona.

Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että koronaviruksen leviämisen välttämiseksi pyrimme minimoimaan henkilökohtaisen kanssakäymisen. Toivomme siksi, että teet tilauksesi mieluiten sähköisesti ja asioit henkilökuntamme kanssa myös mieluiten sähköisesti (esim. soittamalla, tekstiviestillä tai Whatsapp-viestillä).

Toivomme myös, ettei meille majoituta, mikäli sinulla tai seurueellasi ilmenee koronavirukseen viittaavia oireita. Sairaustapauksessa voit saada majoituksesta maksamasi summan takaisin peruutusehtojemme mukaisesti.

Koska tilanne Suomessa voi muuttua hyvin nopealla aikataululla emmekä välttämättä ehdi päivittää nettisivuillemme ajantasaista tietoa reaaliajassa, pyydämme asiakkaitamme seuraamaan tiedotustamme Facebook-sivuiltamme. Päivitämme sinne ajantasaiset tiedot tilanteesta säännöllisesti.

Yleistä koronavirustilannetta ja matkailijoille annettavia suosituksia kannattaa seurata seuraavilta sivuilta: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirussivusto

Tervetuloa turvallisin mielin lomailemaan Tommolansalmelle!