Lasten lelut

Tekemistä lapsiperheille

Välinevuokraamo

Voit vuokrata maksulliset aktiviteettimme, kuten kanootit, sup-laudat, veneet ja pyörät välinevuokraamostamme.

Kysy lisätietoa ilmaisista aktiviteeteista henkilökunnalta!

Lue ennen varauksen tekoa välinevuokraamon varausehdot Varaus-, vuokraus- ja peruutusehdot -sivulta.

Aktiviteettien hinta

Suurin osa lasten aktiviteeteistamme on ilmaisia. Katso maksullisten aktiviteettien hintatiedot aktiviteettihinnastostamme.

Paljon ilmaista tekemistä lapsille

Olemme ottaneet Tommolansalmella huomioon kaikkein pienimmätkin asiakkaamme, ja tarjolla on monenlaista tekemistä kaikenikäisille lapsille.

Lähes kaikki lasten aktiviteeteistamme ovat ilmaisia.

Huom! Kaikki välineet ovat saatavilla melko varmasti kesäkaudella. Varmista välineiden ja pelien saatavuus etukäteen talvikaudella, sillä emme säilytä kaikkia välineitä camping-alueella talvisin.

Metsäleikkipaikka, hiekkalaatikko, uimalelut, trampoliini ja keinut

Camping-alueella on metsäleikkipaikka (hiekkakentän takana), jossa on lapsille rakennettu leikkimökki, josta löytyy pihaleluja sekä ulkopelejä. Meillä on myös hiekkalaatikko ja hiekkaleluja.

Uimaleluja voi lainata lomakeskuksen vastaanotosta / kesäravintolasta.

Camping-alueella on myös trampoliini ja keinut.

Polkupyörät koko perheelle

Mikäli haluat harrastaa perheesi kanssa urheilua, saat meiltä lainaksi ilmaiseksi lasten polkupyörät (tarkoitettu max. 7-8-vuotiaille lapsille) lomakeskuksen vastaanotosta / kesäravintolasta. Isommille lapsille ja aikuisille on tarjolla vuokrattavia pyöriä, jotka voi vuokrata välinevuokraamosta.

Retkeilykohteet

Voit myös esimerkiksi kalastaa, pyöräillä tai soutaa vaikka piknikille lähisaareen perheesi kanssa, sillä voit vuokrata meiltä tarvittavat välineet niitä kaikkia varten (myös pelastusliivit lapsille) välinevuokraamosta.

Korpijärven alueen matkailusivustolta https://visitlakekorpijarvi.fi/ löydät vinkkejä lapsiperheille sopivista retkeilyreiteistä sekä kohteiden esittelyt ja kartat.

Pelivälineet ja onget

Hiekkakentän takana olevast leikkimökistä voi käydä lainaamassa välineet lentopalloa, sulkapalloa, krokettia ja mölkkyä varten.

Onget voi lainata lomakeskuksen vastaanotosta / kesäravintolasta.

Uimarannat

Korpijärven rannalla on useita uimapaikkoja, ja hiekkarantamme ovat matalia ja lapsiystävällisiä.

Jokaisen lomamökin ja saunan edessä on oma uimaranta.

Uimaan voi mennä myös rantasaunan edessä olevalle yleiselle uimarannalle.

Talviliikuntavälineet

Talvisin lapset viihtyvät meillä myös pulkkamäessä, mikäli lumitilanteet vaan sallivat niiden rakentamisen. Meiltä voi lainata talvisin mäenlaskuvälineitä ja potkukelkkaa.

Lainaamme ilmaiseksi myös sukset, monot ja sauvat, kunhan vain ilmoitat etukäteen, minkä kokoiset hiihtovälineet tarvitset. Kokoja on rajattu määrä.

Voit myös kokeilla hiihtoa ja luistelua järven jäällä jäätilanteen niin salliessa.

Tekemistä lapsiperheille Mäntyharjulla

Mäntyharjun elokuvateatteri Kino (Kompantie 22, Mäntyharju)

Mäntyharjulla toimiva elokuvateatteri Kino on digitaalinen 3D-teatteri, jossa näet uutuusfilmit koko perheelle!

Metsäleikkipuisto (Mäntyharjun urheilualue, Urheilutie 1, Mäntyharju)

Mäntyharjulla on 4-12-vuotiaille lapsille tarkoitettu metsäleikkipuisto, jossa on myös maastopyörärata lapsille. Talvisin alueella on hiihto- ja luistelumahdollisuus sekä iso pulkkamäki. Paikka on ilmainen ja avoinna koko vuoden. Wc- ja taukotilat löytyvät vieressä olevasta Kisalan urheiluhallista.

Katso lisää vinkkejä lapsiperheille sopivista retkeilykohteista ja vierailukohteista uudelta matkailusivustoltamme: www.visitlakekorpijarvi.fi!

Tekemistä lapsiperheille lähiseudulla

Tornimäki (Metsä-Sairilantie 4, Mikkeli)

Mikkelissä sijaitseva monipuolinen talviurheilukeskus tarjoaa erinomaiset hiihto- ja laskettelumahdollisuudet koko perheelle. Paikan päällä voi esim. harrastaa lumilautailua, laskettelua, murtomaahiihtoa, telemarkia tai vaikka pulkkailua.

Valkealatalon uimahalli (Kouvolan sivuilla), Valkealatalon uimahalli (Visit Kouvola -sivustolla) (Toikkalantie 5, Valkeala)

Uimahalli sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä siellä on esimerkiksi lastenallas ja poreallas. Uimahallin yhteydessä on kuntosali, judosali ja palloiluhalli sekä kahvio. Lisäksi uimahallin läheisyydessä on jäädytetty luistinrata sekä valaistu hiihtolatu.

Visulahden huvipuisto ja Xon-puisto (Visulahdentie 1, Mikkeli)

Visulahti on Mikkelissä sijaitseva huvipuisto, noin 49 kilometrin päässä Tommolansalmelta. Xon-puisto on elämys- ja seikkailupuisto etenkin nuorille.

Tykkimäen huvipuisto ja Aquapark sekä Actionpark (Kanuunakuja 2, Kouvola, Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola ja Tommolankatu 9, 45130 Kouvola)

Tykkimäki on huvipuisto Kouvolassa, noin 56 kilometrin päässä Tommolansalmelta. Tykkimäen vesihuvipuisto Aquapark sijaitsee aivan sen vieressä. Actionpark on Tykkimäkeen kuuluva Kouvolassa oleva koko vuoden avoinna oleva sisäleikkipuisto.