Tommolansalmi camping-alue laavu

Illanvietot, kokoukset ja työhyvinvointipäivät

Suunnitteletko naisten hemmotteluiltaa tai miesten polttarireissua, kokousta yhdistyksellesi tai työhyvinvointipäivää yrityksellesi?

Haluatko tehdä ja harrastaa, mutta samalla rentoutua ja majoittua laadukkaasti?

Meillä on mahdollisuus järjestää erilaisia illanviettoja, kokouksia ja työhyvinvointipäiviä – joko majoituksen kanssa tai ilman.

Lomakeskus Tommolansalmi on myös erinomainen paikka järjestää pienten yritysten tykypäiviä.

Tykypäivä voi koostua esimerkiksi leppoisasta ja kiireettömästä aktiviteetista (kuten sup-lautailusta tai sauvakävelystä), saunomisesta ja ruokailusta.

Talvisin tykypäivään voi sisällyttää esimerkiksi hiihtoa tai retkiluistelua järven jäällä tai virkistävän avantouinnin Korpijärveen tehdyssä avannossa.

Pyydä tarjous illanvietosta, ruokatarjoiluista ja aktiviteeteista asiakaspalvelustamme! Kysy myös sesonkiaikojen ulkopuolisia tarjoushintoja!

Ruokailumahdollisuudet yrityksille ja ryhmille

Voit tilata meiltä ryhmällesi joko kylmät tai lämpimät tarjottavat. Tutustu ravintolamme tarjontaan ja mieti, maistuisiko teille esimerkiksi grilliruoka, oman keittiömme piknik-herkut ja leivonnaiset tai vaikka keittiömestarin loihtima usean ruokalajin illallinen?

Ruokatilauksen ei tarvitse koostua ravintolamme ruokalistan valikoimasta, vaan voimme erikseen sovittaessa myös valmistaa muuta syötävää, kuten esim. keittoa, wokkiruokaa, retkieväitä, täytekakkuja jne.

Voit myös varata mukaan omat ruokatarjoilut ja laittaa ruokaa mökissä tai vaikka järven rannalla olevassa grillikatoksessamme tai laavussamme.

Lämpimän ruoan vaihtoehdot eivät rajoitu myöskään oman ravintolamme tarjontaan, vaan pystymme järjestämään yhteistyössä lähialueiden ruokailupalveluja tuottavien yritysten kanssa ruokailun isommallekin porukalle.

Tarvittaessa voitte myös ruokailla grillikodassamme, jonne mahtuu noin 20 henkilöä.

Aktiviteetit yrityksille ja ryhmille

Voit varata illanvieton, kokouksen tai työhyvinvointipäivän yhteyteen myös aktiviteetteja, kuten esimerkiksi avantouinnin ja rantasaunan talvella tai perinteisen puusaunan tai kalastusretken kesällä.

Tutustu leirintäalueemme aktiviteetteihin, ja kysy asiakaspalvelustamme, miten ne sopivat juuri sinun iltaasi.

Saunominen onnistuu joko rantasaunassamme tai perinteisesti lämpiävässä puusaunassamme.

Voit myös tilata muiden paikallisten yritysten palveluja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jalka-, käsi- tai kasvohoito tai hieronta koko ryhmälle illanvieton yhteydessä? Kysy asiakaspalvelustamme vinkkejä, millaisia palveluita voit paikkakunnaltamme tilata.

Majoitusmahdollisuudet yrityksille ja ryhmille

Majoitusta varten voit varata meiltä minkä tahansa ympäri vuoden vuokralla olevista mökeistämme.

Illanvietoissa, työhyvinvointipäivissä ja kokouksissa mökeissä saa oleskella isompikin ryhmä, mutta mikäli ryhmänne haluaa myös majoittua, tarkista majoittujien määrä mökkien tiedoista.

Tarvittaessa osa ryhmästä voi majoittua matkailuajoneuvo- tai telttapaikalla.