Tommolansalmi laavu

Lomakeskuksen palvelut

Lomakeskuksemme ilmaisiin palveluihin kuuluu mm. ulkoilmakeittiö, iso grillikota metsässä ja pienempi grillikota järven rannalla, laavu ja nuotiopaikka järven rannalla sekä moderni uusi huoltorakennus, jossa on mm. modernit lastenhoitotilat. Kaikki nämä palvelut ovat käytössäsi ilmaiseksi majoitushinnalla.

Lisäksi meillä on kaksi ympäri vuoden vuokrattavissa olevaa saunaa Korpijärven rannalla sekä vuokrattava laavu ja nuotiopaikka, jota voi vuokrata yhdessä puusaunan kanssa.

Lomakeskuksessamme voi myös ladata sähköautoja. Lataus tehdään varaamalla sähköistetty camping-paikka latauksen ajaksi. Latausmaksu määräytyy sähkömittarin kulutuksen mukaan camping-alueen normaalien sähkömaksujen mukaisesti.

Palvelut camping-alueella

Tommolansalmi rantasauna

Vuokrattava rantasauna

Ympäri vuoden vuokrattavissa oleva sähkölämmitteinen rantasaunamme sijaitsee Korpijärven rannalla ja siinä on kaksi erillistä saunaosastoa, joihin kumpaankin mahtuu max. 6 henkilön ryhmä. Saunan edessä on matala lapsiystävällinen uimaranta. Saunaa ei tarvitse lämmittää itse, vaan se vuokrataan valmiiksi lämmitettynä.

Tommolansalmi puusauna

Vuokrattava puusauna

Tunnelmallinen perinteinen suomalainen puusaunamme on vuokrattavissa ympäri vuoden. Sauna sijaitsee Korpijärven rannalla ja sen vieressä on erikseen vuokrattava laavu ja nuotiopaikka. Saunaan mahtuu max. 4 henkilön ryhmä. Saunassa saunotaan perinteiseen tapaan luonnonvalossa ja saunakokemukseen kuuluu myös saunan lämmittäminen itse.

Tommolansalmi camping-alue kota

Ruoanlaittomahdollisuudet

Leirintäalueellamme on monipuoliset ruoanlaittomahdollisuudet. Voit laittaa ruokaa isossa tai pienemmässä grillikodassa tai laavussa tai nuotiolla järven rannalla. Saat meiltä lainaan ilmaiseksi kaikki tarvittavat ruoanlaittovälineet sekä ruokailuvälineet esimerkiksi letunpaistoa, grillausta tai savustusta varten. Grillikodissamme on myös monipuoliset suomalaiset kotakeittiöt.

Tommolansalmi camping-alue huoltorakennus

Huoltorakennukset

Modernissa uudessa huoltorakennuksessamme on erilliset wc-tilat naisille ja miehille sekä tila, jossa on inva-wc ja suihku, pyykinpesukone sekä lastenhoitovälineet sekä mahdollisuus käyttää perheen pienimmät lapset suihkussa. Lisäksi meillä on naisten ja miesten erilliset modernit suihkutilat rantasaunarakennuksessamme.

Tommolansalmi camping-alue laavu

Illanvietot ja työhyvinvointi

Tommolansalmella on mahdollista järjestää erilaisia illanviettoja ja tapahtumia ryhmille. Voit esimerkiksi pitää meillä syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai ystävä- tai työporukan illanvieton. Majoitus onnistuu lomakeskuksemme lomamökeissä ja lisäksi voit tilata meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme ruokailut. Tarjolla on myös monenlaista tekemistä koko ryhmälle erilaisten aktiviteettien muodossa.

Tommolansalmi tapahtumat

Tapahtumapalvelut

Meillä on kokemusta useiden isojen tapahtumien organisoinnista ja järjestämisestä. Lomakeskuksemme camping-alueelle mahtuu majoittumaan esimerkiksi useita kymmeniä telttailijoita ja meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme voi tilata catering-palvelut useamman sadan henkilön tilaisuuteen.