Hiihtäminen

Tekemistä talvisin

Hiihto, luistelu ja avantouinti

Talvisin Tommolansalmella pilkitään ja hiihdetään lomakeskuksen lähimetsissä.

Jos lunta on tarpeeksi, teemme yleensä ladun, joka kiertää lomakeskuksen metsässä.

Mikäli sinulla ei ole omia hiihtovälineitä mukana, saat meiltä ilmaiseksi lainaan sukset, monot ja sauvat, kunhan vain ilmoitat etukäteen, minkä kokoiset hiihtovälineet tarvitset. Saatavilla on rajattu määrä kokoja.

Jos jäätä on tarpeeksi ja saamme puhdistettua jäälle tasaisen alueen, pääset myös luistelemaan Korpijärven jäälle.

Rohkeimmat pulahtavat myös Korpijärvelle tehtyyn avantoon virkistäytymään. Teemme avannon rantasaunan luokse aina jää- ja lumitilanteen niin salliessa.

Avantouintia varten voit vuokrata rantasaunamme.

Huom! Varmista välineiden saatavuus etukäteen talvikaudella, sillä emme säilytä kaikkia välineitä camping-alueella talvisin.

Aktiviteetit jäällä ja mäenlasku

Suosittuja talviaktiviteetteja ovat myös pulkkailu sekä kävely järven jäällä! Mikäli jäätilanne sallii, meillä on myös mahdollisuus luistella ja hiihtää järven jäällä.

Jäätilanteen salliessa voit myös hiihtää tai kävellä talviselle piknikille läheiseen Korpisaareen, jossa on kota. Ota polttopuut ja tulentekovälineet varmuudeksi mukaan, sillä niitä ei ole aina välttämättä kodalla varastossa.

Mäenlaskuvälineet ja potkurit ovat saatavilla lainaan ilmaiseksi.

Lisätietoa

Lisätietoa talviaktiviteeteista Korpijärvellä ja lähiseudulla löydät Korpijärven alueen matkailusivustolta: https://visitlakekorpijarvi.fi/

Katso etenkin seuraava sivu: https://visitlakekorpijarvi.fi/kohteet/korpijarvi/korpijarven-talviaktiviteetit/