In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, veneiden vuokraus ja soutaminen
 
 

Veneiden vuokraus ja souturetket lähisaariin Korpijärvellä

Soutuveneen, SUP-laudan ja kanootin vuokraus ja souturetket

KorpijärviHaluatko nauttia kiireettömästä kesäpäivästä soutaen järvellä tai kalastaen? Vuokraa meiltä soutuvene, SUP-lauta tai kanootti ja tee rentouttava souturetki Korpijärvellä sijaitseviin lähisaariin tai souda järven parhaille kala-apajille. Etenkin järven länsipuolella on hienoja saaria, jotka ovat sopivan soutumatkan päässä.

Lähellä sijaitsevassa Korpisaaressa on lisäksi grillipaikka, joten voit ottaa omat evääsi mukaan ja pitää saaressa piknikin. Piknik-eväät voit ostaa ravintolastamme.

Korpijärven kartan löydät esimerkiksi Kansalaisen karttapaikasta. Syötä hakuun osoitteemme Kouvolantie 2216 ja paikkakunnaksi Mäntyharju, niin näet, mitä Korpijärveltä löytyy.

Lomamökkiemme vuokrahintaan kuuluu soutuveneen käyttö ilmaiseksi. Muille tarjoamme vuokralle venettä tai kanoottia. Katso vuokrahinnat hinnastostamme.

Kirkkoveneen vuokraus

Jos sinua taas kiinnostaa myös treenata soutamalla, voit tulla mukaan joka kesäisin viikko Tommolansalmella järjestettäviin kirkkovenesoututreeneihin. Mukana on vakiosoutajia, mutta mukaan mahtuu aina muutama innokas vierailijakin, sillä aiempaa kokemusta ei tarvita! Katso soututreenien aikataulut Tapahtumat-sivultamme. Koska mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, ilmoittaudu etukäteen asiakaspalveluumme.

Jos olet kiinnostunut soutamisesta isommalla ryhmällä, varaa kirkkovene maksua vastaan etukäteen asiakaspalvelustamme. Katso kirkkoveneen vuokrahinnat hinnastostamme.

 

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube