In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, info
 
 

Varausohjeet

Toimenpiteet ennen varauksen tekoa

Lue ennen varauksen tekemistä varaus-, vuokraus- ja peruutusehdot sekä tarkista hinnastosta varaamasi majoitusmuodon, palvelun tai aktiviteetin hinta. Voit myös lukea varauksiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia FAQ-sivultamme.

Majoituksen varaaminen verkkokaupan varausjärjestelmän kautta

Suosittelemme majoitusvarauksen tekemistä verkkokauppamme kautta. Näet ajankohtaisen varaustilanteen verkkokauppamme varausjärjestelmästä ja pystyt vahvistamaan ja maksamaan varauksesi saman tien.

Verkkokaupassamme voit maksaa Visalla, Mastercardilla, Visa Electronilla, MobilePayllä ja verkkopankkimaksulla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

 

Varaussivusto

Majoituksen varaaminen sähköpostitse tai puhelimitse

Voit tehdä varauksen joko puhelimitse GSM 0400 754 835, kesäisin myös GSM 040 3540 975 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info [at] tommolansalmi.fi.

Huom! Puhelimitse tai sähköpostitse tehty varaus on vasta alustava varaus. Varaus vahvistetaan vasta kun olet maksanut varausmaksusta ennakkomaksun osuuden.

Kerro varausta tehdessäsi vähintään seuraavat tiedot:
• Nimi ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
• Henkilömäärä (aikuisia/alle 12-vuotiaita lapsia)
• Haluttu majoitusmuoto (mökki, matkailuajoneuvopaikka, telttamajoitus)
• Saapumispäivä ja -aika sekä lähtöpäivä ja -aika

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi tiedot, lähetämme sinulle ohjeet ja laskun ennakkomaksun ja lopullisen varausmaksun maksamiseksi. Saat laskun valintasi mukaan joko sähköpostitse tai postitse.

Ennakkomaksu vähennetään loppulaskusta.

Kun ennakkomaksu on maksettu, varmistamme varauksen lähettämällä sinulle varausvahvistuksen.

Loppusumma majoituksen hinnasta maksetaan varaus-, vuokraus- ja peruutusehtojen mukaisesti ennen saapumisaikaa, ellei muuta sovita.

Tilinumeromme löytyy tältä sivulta alempaa.

Varauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa vahvistetun varauksen ja saat maksamasi maksut takaisin varaus-, vuokraus- ja peruutusehtojen mukaisesti.

Majoituksen maksaminen ilman ennakkovarausta

Mikäli saavut paikalle ilman ennakkovarausta tai varaat majoituksen niin myöhään, ettet ehdi maksaa majoitusta enää etukäteen, mökkien majoitushinta maksetaan saapuessa. Matkailuajoneuvojen ja telttapaikan majoitushinta sähkömaksuineen maksetaan myös saapuessa, jos majoittuja tietää jo etukäteen, kuinka monta yötä hän aikoo majoittua. Muussa tapauksessa maksu suoritetaan lähtiessä.

Lomakeskus Tommolansalmi Oy:n pankkitilinumero

IBAN: FI04 5271 2120 0691 22
BIC: OKOYFIHH

Palveluiden ja aktiviteettien varaaminen

Palvelut ja aktiviteetit voi varata etukäteen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme, ja ne maksetaan paikan päälle saavuttaessa ravintolassamme. Voit toki varata palveluja ja aktiviteetteja myös vasta paikan päälle saavuttuasi. Mikäli kuitenkin haluat varata saunavuoron, suosittelemme varauksen tekemistä jo etukäteen, sillä etenkin illan suosituimmat saunomisajat varataan nopeasti.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube