In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, uutiset
 
 

Uutisia Tommolansalmelta

Tommolansalmen varausjärjestelmä on uudistunut!

Olemme ottaneet Tommolansalmella käyttöön sähköisen varausjärjestelmän.

Majoitusvaraukset voi siis jatkossa hoitaa suoraan online-varausjärjestelmämme kautta, josta näet samalla ajan tasalla olevan varaustilanteen niin mökkeihin kun camping-alueelle.

Varausjärjestelmä otetaan käyttöön vaiheittain, ja alkuvaiheessa tarkoitus on lisätä järjestelmään paitsi lomamökit, myös osa camping-alueen paikoista (ainakin sähköistetyt paikat).

Sähköttömille matkailuajoneuvo- ja telttapaikoille meille mahtuu yleensä aina ilman ennakkovarausta, joten niitä ei ole välttämätöntä varata etukäteen.

Aktiviteetit ja palvelut, kuten saunavuorot ja esimerkiksi veneet, polkupyörät ja sup-laudat, varataan edelleen ravintolassa olevasta vastaanotosta. Voit tehdä varauksen tietyksi ajaksi jo majoitusvarauksen yhteydessä, mutta palveluja ja aktiviteetteja voi varata myös suoraan paikan päällä.

Huomioithan, että suosituimmat saunavuorot alkuillasta varataan sesonkiaikaan nopeasti, joten jos haluat saunavuoron juuri tiettyyn aikaan alkuillasta, suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube