In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tykypalvelut
 
 

Tykypalvelut yrityksille ja ryhmille

Lomakeskus Tommolansalmi on erinomainen paikka järjestää pienten yritysten tykypäiviä. Tykypäivä voi koostua esimerkiksi leppoisasta ja kiireettömästä aktiviteetista (kuten kirkkovenesoudusta tai sauvakävelystä), saunomisesta ja ruokailusta. Talvisin tykypäivään voi sisällyttää esimerkiksi hiihtoa tai retkiluistelua järven jäällä tai virkistävän avantouinnin Korpijärveen tehdyssä avannossa.

Saunominen onnistuu joko rantasaunassamme tai perinteisesti lämpiävässä puusaunassamme. Voit myös varata meiltä minkä tahansa ympäri vuoden vuokralla olevista mökeistämme. Mökkeihin mahtuu useammankin henkilön ryhmä saunomaan. Ruokailu onnistuu joko mökissä tai sitten esimerkiksi uudessa grillikodassamme, jonne mahtuu jopa 20 henkilöä ruokailemaan.

Voit tilata tykypäivääsi meiltä joko välipalan tai lämpimän ruoan. Leivomme kesäisin omassa kahvila-ravintolassamme esim. lämpimiä kotileivonnaisia ja teemme herkullisia lähiruokaherkkuja. Ruokalistalta löytyy myös ruokaisia salaatteja. Isommalle ryhmälle voimme järjestää ruokailun myös paikallisten pitopalveluyritysten kanssa. Kysy asiakaspalvelustamme lisää eri vaihtoehdoista! Vaikka kahvila-ravintolamme on kiinni talvisin, pystymme järjestämään ruokailut myös talvisin ryhmille.

Tutustu lomakeskuksemme aktiviteetteihin, ja kysy asiakaspalvelustamme, miten ne sopivat juuri sinun tykypäivääsi.

Pyydä tarjous ruokatarjoiluista, saunomisesta ja aktiviteeteista asiakaspalvelustamme!

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube