In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tietosuojaseloste
 
 

Tietosuojaseloste

Lomakeskus Tommolansalmi Oy:n nettisivut

Laadittu: 15.5.2018
Viimeksi päivitetty: 23.5.2018

Tämä on Tommolansalmi Oy:n henkilötietolain (10 § ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste, joka koskee yrityksen nettisivuja.

Tämä tietosuojaseloste kertoo, millaisia tietoja keräämme sinusta, kun vierailet yrityksemme nettisivuilla osoitteessa www.tommolansalmi.fi sekä mihin tarkoitukseen tietoja käytetään.

Vierailemalla nettisivuillamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Rekisterinpitäjä

Lomakeskus Tommolansalmi Oy
Y-tunnus: 03003960
Kouvolantie 2216
52700 Mäntyharju
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info [at] tommolansalmi.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Näihin nettisivuihin liittyvistä rekisteriasioista vastaa:

Eeva Leskinen
Puhelin: +358 400 754 835
Sähköposti: info [at] tommolansalmi.fi

Rekisterin nimi

Lomakeskus Tommolansalmi Oy:n nettisivujen henkilörekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme ja käsittelemme nettisivullamme vierailleiden henkilöiden henkilötietoja seuraavia käyttötarkoituksia varten:
- Tuotteita ja palveluita koskeva markkinointi ja viestintä
- Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
- Nettisivujamme koskevan liikenteen analysointi ja tilastointi
- Nettisivuillemme kohdistuneiden hyökkäysten selvittäminen
- Sivustoon liittyvien oikeuksien suojaaminen

Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Keräämme tietoja yrityksemme liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden sekä näiden nettisivujen kehittämiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Nettisivuihin liittyvät tilastomme sisältävät käyttämääsi laitetta tai yhteyttä koskevat tiedot. Tällaisia ovat esimerkiksi:
- IP-osoite
- vierailusi päivämäärä ja kellonaika
- käyttämäsi selain
- laitteesi käyttöjärjestelmä
- vieraillut sivut ja niillä käytetty aika
- mistä www-osoitteesta sivustolle saavutaan

Yllä lueteltujen tietojen avulla voidaan yksilöidä käyttäjän tietokone, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole GDPR:n tarkoittama henkilötietorekisteri.

Tallennamme tilastoista käyttöömme yhteenvedot kaikista kävijöistä, eivätkä nettisivutilastomme näytä yksittäisten käyttäjien toimintaa sivustollamme. Emme myöskään yhdistä IP-osoitettasi muiden kerättävien tietojen kanssa, emmekä tallenna IP-osoitteita tai yksittäisten kävijöiden tietoja yrityksemme käyttöön. Emme tallenna tietoja, joista yksittäisen henkilön voi tunnistaa.

Tietojen säilytysaika

IP-osoitteet sekä muut kävijöistä saadut tilastot säilytetään käytössämme olevan webhotellin ja sen tilastointityökalun määrittelemän ajan. Tommolansalmi ei pysty vaikuttamaan IP-osoitteiden säilytysaikaan, vaan webhotellin tarjoaja määrittää IP-osoitteiden säilytysajan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot hankitaan webhotellissamme käytössä olevan tilastointipalvelun kautta. Emme toistaiseksi käytä Google Analytics -palvelua emmekä muita yksityiskohtaisempia kävijätietoja kerääviä palveluita.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Voimme luovuttaa tietoja eteenpäin markkinointitoimistoille yrityksemme nettisivujen ja markkinoinnin analysoimiseksi ja kehittämiseksi. Tietojen luovutuksesta tehdään sopimus, ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia ja GDPR-asetusta.

Emme luovuta tietoja muualle.

Poikkeustapauksessa voimme luovuttaa tietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Nettisivujemme käyttämä palvelin sijaitsee Suomessa. Palveluntarjoaja on Louhi Net Oy. Louhi Net Oy voi mahdollisesti siirtää tietoja EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Lisätietoa Louhi Net Oy:n tietosuojaselosteesta saa täältä:
https://www.louhi.fi/yritys/rekisteriseloste/

Evästeiden käyttö

Emme käytä nettisivullamme tällä hetkellä evästeitä.

Sosiaalinen media

Nettisivuillamme voi olla linkkejä sosiaalisiin medioihin tai sosiaalisten medioiden tarjoajien tarjoamaa sisältöä. Mikäli olet luonut tilin sosiaalisen median tarjoajan palveluun, kyseinen palvelu saattaa tunnistaa sinut tästä sisällöstä tai vierailusta sen sivustolla. Sinut voidaan tunnistaa, vaikka et käyttäisi kyseistä sosiaalista mediaa. Lisätietoja näiden sosiaalisen median tarjoajien tietosuojakäytännöistä saat kyseisen palveluntarjoajan tietosuojaselosteesta.

Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään suojatun SSL-yhteyden kautta. Tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

Automaattinen päätöksenteko

Emme tee automatisoitua päätöksentekoa nettisivuihimme liittyen.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Koska Tommolansalmi ei kerää ja tallenna tunnistettavia henkilötietoja, emme myöskään tallenna henkilötietojasi tavalla, joka vaatisi tietojen tarkistamista, oikaisumahdollisuutta tai tietojen poistamista.

Yrityksemme henkilörekistereihin liittyvät tiedustelut

Jos haluat tietää lisää tietosuojaselosteeseemme liittyvistä asioista tai tiedustella keräämiämme henkilötietoja, voit lähettää viestisi osoitteeseen info [at] tommolansalmi.fi.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarpeen vaatiessa. Tähän tietosuojaselosteeseen tehdyt muutokset astuvat voimaan, kun ne on julkaistu esimerkiksi nettisivuillamme. Käyttämällä nettisivujamme muutosten jälkeen hyväksyt samalla tehdyt muutokset.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube