In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, telttamajoitus
 
 

Monipuoliset telttailumahdollisuudet camping-alueella Korpijärven rannalla

Tommolansalmella majoitut mukavasti telttaan! Tilava ja rauhallinen telttailualueemme sijaitsee aivan Korpijärven rannassa, tasaisessa mäntymaastossa. Voit majoittua joko aivan järven rantaan tai sitten metsän siimekseen, omaan rauhaan.

Alueellemme mahtuu runsaasti telttoja, ja tilava camping-alueemme takaa, että jokaiselle on tarpeeksi omaa rauhaa ja tilaa.

Alueemme on avoinna keväästä pitkälle syksyyn.

Meiltä löytyy sekä sähköistettyjä että sähköistämättömiä telttapaikkoja. Sähköistettyjä paikkoja on vain rajattu määrä, joten ne kannattaa varata etukäteen. Sähköistämättömille paikoille meille sen sijaan mahtuu telttailemaan yleensä aina ilman ennakkovarausta.

Hinnat ja varaaminen

Sähköpaikat varataan asiakaspalvelustamme tai lomakeskuksen vastaanotosta, ja sähköistämättömät paikat varataan ja maksetaan online-sivustollamme.

Telttapaikan hinta muodostuu telttapaikan hinnasta ja henkilömaksuista (sekä mahdollisesta sähkömaksusta, jos varaat sähköpaikan).

Telttapaikka yhdelle: 15,00 €/vrk (joka 5. vrk ilmainen) - CKE-kortilla 11,50 €/vrk
Telttapaikka kahdelle tai useammalle: 20,00 €/vrk (joka 5. vrk ilmainen)
+ Henkilömaksut:
Aikuiset 5,00 €/vrk/hlö
Lapset (3-12-vuotiaat) 4,00 €/vrk/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
+ Sähkö: Mittarin mukaan 0,50 €/kWh tai vuorokausiveloitus 7,00 €/vrk (minimiveloitus 3,50 €/vrk)

Alennukset: Camping Key Europe -korttialennus -3,50 €/vrk

Online-varaussivusto

Majoitusvuorokauden pituus

Majoituspaikan voi ottaa vastaan tulopäivänä alkaen klo 16 kesällä ja klo 15 talvikaudella, ja siitä on luovuttava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Lomakeskuksen vastaanotto

Ilmoittaudu camping-alueelle tullessa lomakeskuksemme vastaanotossa, joka sijaitsee kesäravintolassamme (lomakeskuksen parkkipaikan luona).

Valokuvia telttailijoille varatulta alueelta

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Lisää valokuvia camping-alueestamme ja sen palveluista löydät Lomakeskuksen palvelut -sivulta.

Paljon ilmaisia palveluita sekä kaksi vuokrattavaa rantasaunaa

Telttapaikkamaksun maksamalla voit vapaasti käyttää lomakeskuksemme palveluita erillisiä saunoja lukuunottamatta.

Rantasaunaa ja puusaunaa voi vuokrata erillismaksusta. Molemmat sijaitsevat kirkasvetisen Korpijärven rannalla, telttailualueen lähellä, ja niiden yhteydessä on lapsiystävällinen hiekkapohjainen uimaranta. Saunat ovat vuokrattavissa aamuvarhaisesta yömyöhään, joten voit varata ne vaikka aamu- tai yöuinnin yhteyteen.

Kaikki tarpeelliset palvelut - keittiörakennus, laavu ja grillikodat sekä suihkut ja wc:t - sijaitsevat telttailualueen välittömässä läheisyydessä.

Naisille ja miehille on varattu omat kaakeloidut ja sähkölämmitteiset suihkutilat saunarakennuksesta.

Telttailualueen vieressä on lisäksi vuonna 2017 valmistunut uusi huoltorakennus. Ympäri vuoden lämmitetyssä rakennuksessa on modernit erilliset wc-tilat (vesivessat) naisille ja miehille sekä sekä erillinen tila, jossa on inva-wc ja inva-suihku. Invatilassa on pyykinpesukone, jota voi vuokrata ravintolasta sekä lastenhoitopöytä ja lastenhoitotarvikkeet. Rakennuksessa on myös vedenottopiste.

Uuden huoltorakennuksen vessojen lisäksi ravintolan vieressä on asiakas-wc, josta löytyy myös lastenhoitopöytä. Lisäksi rantasaunan yhteydessä on modernit wc-tilat.

Lomakeskuksemme toinen vedenottopiste on keittokatoksessa. Juomakelpoinen vesi tulee lomakeskuksen omasta kaivosta.

Meillä on erinomaiset ruoanlaittomahdollisuudet, sillä keittiörakennuksesta löytyvät kaikki olennaiset ruoanlaittovälineet, ja astioita ja ruokailuvälineitä voi lainata ravintolasta. Katoksessa on keittolevyjä ruoan valmistusta varten, mikroaaltouuni, tavallinen uuni ja tiskialtaita. Iso kotamme, grillikatoksemme ja laavumme on puolestaan varustettu kaikilla tarpeellisilla välineillä grillausta, savustusta ja letunpaistoa varten.

Tutustu tarkemmin lomakeskuksemme palveluihin.

Nauti kesäravintolan järvenrantamaisemista ja
kokeile aktiviteetteja - meillä ja Mäntyharjulla

Kesäisin aamusta iltaan avoinna oleva kahvila-ravintolamme, uimaranta ja lasten leikkipaikka ovat parin minuutin kävelymatkan päässä telttailualueesta.

Lomakeskuksestamme löytyy monenlaista puuhaa vapaa-ajalle. Suurin osa aktiviteeteistamme on ilmaisia, ja meillä on tekemistä kaikenikäisille lapsille.

Lähiseudulta löytyy myös runsaasti erilaisia retkeily- ja luontomatkailuaktiviteetteja, kuten Repoveden kansallispuisto ja Mäntyharjun alueen monipuoliset retkeily- ja liikuntamahdollisuudet, kuten vuoden 2015 retkikohteeksi valitut Mäntyharju-Repovesi-retkeilyreitit. Mäntyharjun alueella ja lähiseudulla on myös runsaasti kulttuurinähtävyyksiä, kuten Suomen suosituimpiin kesätapahtumiin kuuluva Salmelan taidekeskus ja taidekesä konsertteineen.

Olemme koonneet kattavat esittelyt alueemme tapahtumista, nähtävyyksistä sekä tarjolla olevista aktiviteeteista erilliseen Aktiviteetit-osioon.

Lomakeskuksen kartta

Avaa lomakeskuksen aluekartta isommaksi klikkaamalla tästä.

Voit myös ladata aluekartan itsellesi talteen PDF-tiedostona.

Aluekartta

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube