In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tapahtumat
 
 

Tommolansalmella tapahtuu

Tommolansalmella tapahtuu ympäri vuoden! Tältä sivulta löydät tiedot sekä tulevista että menneistä tapahtumista lähiaikoina. Sivun alalaidasta löytyy myös valokuvia joistakin viime aikoina järjestetyistä tapahtumista.

Jos olet kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Tommolansalmella, lue lisää tapahtumien järjestämisestä Tapahtumapalvelut-sivulta!

Muista myös katsoa seuraavat tapahtumakalenterit:

Mäntyharjun tapahtumat: https://mantyharju.fi/tapahtumat

Mikkelin alueen tapahtumat: http://www.mikkelinyt.fi/

Kouvolan alueen tapahtumat: https://kymenlaaksonyt.fi/

Aukioloajat vuonna 2018

Kahvila-ravintolamme ja camping-alueemme avautuvat jälleen toukokuussa 2018. Ravintola palvelee säätilanteesta riippuen elo-syyskuuhun saakka ja camping-alue säätilanteesta riippuen jopa lokakuulle. Muistathan kuitenkin, että tarjoamme mökkivuokrausta ympäri vuoden. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Tulevia tapahtumia vuonna 2018

Julkaisemme tarkemmat tiedot kesän 2018 tapahtumista loppukeväästä.

Talvilomaviikkojen ohjelma

Suomen Latu täyttä tänä vuonna 80 vuotta! Syntymäpäivän kunniaksi järjestö toivoo suomalaisten osallistuvan lumiukkotalkoisiin tekemällä lumiukkoja 28.1.–11.3.2018 ja jakamalla kuvia lumiukoista sosiaalisessa mediassa #UlkonaKuinLumiukko-tunnisteella.

Me Tommolansalmella haluamme myös onnitella Suomen Latua ja osallistua talkoisiin. Mikäli säätilanne sallii, rakennamme yhdessä lumiukon tai ukkoja hiihtolomaviikoilla. Tule siis mukaan yhteiseen hauskanpitoon ja jakamaan oma muistosi #UlkonaKuinLumiukko- ja #Tommolansalmi-tunnisteilla.

Kysy lisää lumiukkohaasteesta ja sen aikataulusta asiakaspalvelustamme!

Korpijärvellä on talvilomaviikoilla myös runsaasti muuta tekemistä. Jää- ja säätilanteen salliessa järvelle järjestetään mm. avantouintipaikkoja sekä hiihto- ja retkiluistelumahdollisuudet järven jäällä. Kysy asiakaspalvelustamme näiden aktiviteettien tilannetta tarkemmin hiihtolomaviikkojen aikana. Lue talviaktiviteeteistamme myös Aktiviteetit-osiosta!

Eevan soudut, kesäkuun alussa

Perinteeksi muodostunut jokakesäinen kirkkovenesoututapahtuma järjestetään jälleen kesäkuussa 2018.

Tarkempi tapahtumapäivä ja aikataulu sekä ilmoittautumistiedot julkaistaan myöhemmin.

Toivotamme kaikki souduista kiinnostuneet mukaan seuraamaan kisaa ja kannustamaan osallistujia!

Ravintolamme on avoinna normaalisti koko tapahtuman ajan.

Uudistettu polkupyörätapahtuma kesäkuussa

Perinteinen Kiireetön kierros -polkupyörätapahtumamme uudistuu tänä vuonna. Tapahtumassa poljetaan niin ystävien kuin perheiden kanssa pitkin Korpijärven pyöräreittejä – niin maantiellä kuin metsässäkin. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki pyöräilystä pitävät aina lapsista alkaen.

Lisätietoa tapahtumasta on luvassa kevään aikana.

Koko perheen juhannusjuhla perjantaina 22.6.2018

Tommolansalmen perinteinen koko perheen juhannusjuhla järjestetään tänäkin juhannusaattona.

Tapahtuma alkaa lipunnostolla ja kokko syttyy perinteiseen tapaan noin iltayhdeksän aikaan. Luvassa on myös koko perheelle sopivaa ohjelmaa.

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin keväällä tai alkukesästä.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, ja toivotamme tervetulleiksi juhannusjuhlaamme niin meillä majoittuvat camping-asiakkaat, kaikki mäntyharjulaiset sekä lomamökeillään juhannusta viettävät!

Ravintolamme on avoinna juhannusaattona aamuvarhaisesta yömyöhään, ja meiltä voi ostaa mm. lähiruokaa, tulisia grilliherkkuja, kotileivonnaisia, virvokkeita sekä alkoholijuomia.

Ravintola palvelee koko juhannusviikonlopun normaalien viikonloppuaukioloaikojen mukaan aamusta iltamyöhään.

Rantasauna Day – ilmaiseksi saunomaan heinäkuussa

Heinäkuussa järjestettävä Rantasauna Day on uusi Mikkelin seudulla järjestettävä yhteistapahtuma, jonka tarkoitus on houkutella kaikki paikalliset sekä vapaa-ajan asukkaat ja muut hyvinvoinnista, vapaa-ajasta ja saunakulttuurista kiinnostuneet saunomaan.

Päivän aikana tapahtumaan osallistujat pääsevät saunomaan ilmaiseksi mitä erilaisimpiin saunoihin. Mukana on useita eri toimijoita Mikkelin seudun kunnissa.

Tommolansalmella saunotaan päivän kunniaksi sekä sähkölämmitteisessä rantasaunassa että puulämmitteisessä rantasaunassa, jonka lämmittämisestä saunojat huolehtivat itse.

Saunominen on ilmaista ja saunavuoro kestää aina tunnin. Rantasaunaan mahtuu kerrallaan kaksi max. viiden hengen ryhmää ja puusaunaan yksi max. neljän hengen ryhmä. Molemmat saunat sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä saunojen edessä on matala lapsiystävällinen hiekkaranta.

Julkaisemme lisätietoa päivän ohjelmasta myöhemmin tänä kesänä.

Kesäkauden päätös vakituisille kesäasukkaille

Järjestämme tänäkin kesänä suuren suosion saaneen kesäkauden päätöksen camping-alueemme matkailuajoneuvopaikoilla vakituisesti viihtyville kesäasukkaillemme.

Tapahtuman alustava ajankohta on elokuun loppupuolella.

Luvassa on jälleen keittiömme herkkuja ja yhteistä hauskanpitoa kesän päätteeksi!

Tiedotamme asiasta lisää kesän mittaan.

Nuku yö ulkona -tapahtuma ja ilmainen telttamajoitus syyskuussa

Suomen Latu haastaa suomalaiset nukkumaan yön ulkona tänäkin vuonna. Päivän tarkoituksena on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta nukkua ulkona luonnossa.

Vastaamme haasteeseen tarjoamalla mahdollisuuden tulla telttailemana meille ilmaiseksi tapahtumapäivänä.

Ota siis mukaan ystäväsi tai perheesi ja tule kokemaan ilmaiseksi kiireetön yö Korpijärvellä!

Sääkään ei estä osallistumista - sateen tai kylmän sään sattuessa pääset lämmittelemään tapahtuman aikana grillikatokseemme ja kotaamme. Lisäksi ravintolamme palvelee iltamyöhään; voit vaikka lämmitellä terassillamme lämpimällä kaakaolla tai teellä!

Tapahtuman alustavaksi ajankohdaksi on mietitty syyskuun alkua. Julkaisemme tapahtuman ohjelman ja aikataulun myöhemmin tapahtumapäivän varmistuttua.

Kirkkovenesoutua (kesäkuu-elokuu), aikataulu varmistuu myöhemmin

Tommolansalmella soudetaan kesäisin kirkkoveneellä. Soutu kestää noin pari tuntia. Vakituiset soutajamme toivottavat asiakkaamme mukaan ilmaiseksi. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisikaan soutanut aikaisemmin. Koska mukaan mahtuu vain neljä soutajaa, toivomme ennakkoilmoittautumista asiakaspalveluumme.

Huom! Jos olet kiinnostunut soutamisesta isommalla ryhmällä, varaa kirkkovene maksua vastaan etukäteen asiakaspalvelustamme.

Huom! Säävaraus - huonolla säällä soudut on peruttu.

Valokuvia menneistä tapahtumista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva
Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube