In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tapahtumat
 
 

Tommolansalmella tapahtuu

Tommolansalmella tapahtuu ympäri vuoden! Tältä sivulta löydät tiedot sekä tulevista että menneistä tapahtumista lähiaikoina. Sivun alalaidasta löytyy myös valokuvia joistakin viime aikoina järjestetyistä tapahtumista.

Jos olet kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Tommolansalmella, lue lisää tapahtumien järjestämisestä Tapahtumapalvelut-sivulta!

Muista myös katsoa seuraavat tapahtumakalenterit:

Mäntyharjun tapahtumat: https://mantyharju.fi/tapahtumat

Mikkelin alueen tapahtumat: http://www.mikkelinyt.fi/

Kouvolan alueen tapahtumat: https://kymenlaaksonyt.fi/

Aukioloajat vuonna 2018

Kahvila-ravintolamme ja camping-alueemme avautuvat jälleen toukokuussa 2018. Ravintola palvelee säätilanteesta riippuen elo-syyskuuhun saakka ja camping-alue säätilanteesta riippuen jopa lokakuulle. Muistathan kuitenkin, että tarjoamme mökkivuokrausta ympäri vuoden. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Tulevia tapahtumia vuonna 2018

Päivitämme kesän tapahtumatietoja kesän mittaan.

Koko perheen juhannusjuhla, ilmainen lasten konsertti sekä livemusiikkia perjantaina 22.6.2018

Tommolansalmen perinteinen koko perheen juhannusjuhla järjestetään tänäkin juhannusaattona.

KuvaKlo 16.30 on tarjolla lapsille oma tunnin mittainen musiikkia, temppuja ja yhteisiä leikkejä sisältävä konsertti. Musikaalinen Pelle Komppi saapuu juhannusaattona parhaiden ystäviensä kanssa Tommolansalmelle viihdyttämään lapsia ja lapsenmielisiä. On soittoa, laulua ja leikkimistä moneen makuun. Pieniä yllätyksiäkin on aina odotettavissa - ja ainakin ilmapallot kaikille osallistujille!

Tule tarkastamaan, onko Pelle Komppi muistanut laittaa molempiin jalkoihin saman parin kengät vai ovatko molemmat kengät samassa jalassa.

Voit miettiä valmiiksi, mitä eläimiä Piippolan vaarilla onkaan talossaan.

Mahdollinen sadekaan ei konserttia haittaa, sillä sateen sattuessa konsertti järjestetään katetulla terassillamme.

Lastenjuhlat päättyvät lasten omaan kokkoon noin klo 17.30.

Ravintolan ruokalistalta löytyy lapsille juhannuksen kunniaksi oma Pelle-jäätelöpallo, jonka saa koristella oman näköiseksi - vaikka pellen hahmoksi.

KuvaLasten juhlien jälkeen on perinteisen lipunnoston vuoro ja kokko syttyy myöhemmin illalla, noin klo 22.00.

Huom! Kokot syttyvät, mikäli alueella ei ole metsäpalovaroitusta.

Loppuillasta Niina ja Mikko Karhula Duo viihdyttää terassillamme klo 21.00-23.00. Luvassa on monipuolista musiikkia: iskelmää, poppia, rockia sekä jazzia! Tervetuloa kuuntelemaan ja tanssimaan!

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Ravintolamme ja sen terassi on avoinna juhannusaattona aamuvarhaisesta yömyöhään, ja meiltä voi ostaa mm. lähiruokaa, tulisia grilliherkkuja, kotileivonnaisia, virvokkeita sekä alkoholijuomia.

Ravintola palvelee koko juhannusviikonlopun aamusta yömyöhään.

Pelle Komppi -kuva / copyright: Helena Jetsu

Rantasauna Day – ilmaiseksi saunomaan keskiviikkona 18.7.2018 klo 18-24

Rantasauna Day on vuonna 2017 Mikkelin seudulla organisoitu tapahtumakonsepti, jonka tarkoitus on houkutella paikalliset sekä vapaa-ajan asukkaat sekä kaikki suomalaisesta saunakulttuurista kiinnostuneet saunomaan rantasaunoihin.

Vuonna 2017 tapahtumaan osallistuneet pääsivät saunomaan ilmaiseksi mitä erilaisimpiin saunoihin. Mukana oli useita eri toimijoita Mikkelin seudun kunnissa. Tommolansalmi jatkaa viime vuonna alkanutta perinnettä, ja järjestää oman Rantasauna Day -tapahtuman myös tänä vuonna, keskiviikkona 18.7.2018 klo 18-24.

Meille pääsee saunomaan sekä sähkölämmitteisessä rantasaunassa että puulämmitteisessä rantasaunassa, jonka lämmittämisestä saunojat huolehtivat itse.

Saunominen on ilmaista ja saunavuoro kestää aina tunnin. Rantasaunaan mahtuu kerrallaan kaksi max. viiden hengen ryhmää ja puusaunaan yksi max. neljän hengen ryhmä. Molemmat saunat sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä saunojen edessä on matala lapsiystävällinen hiekkaranta.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ja lisätietoa tapahtumasta saa joko soittamalla meille asiakaspalveluumme, puh. + 358 400 754 835 tai tulemalla ilmoittautumaan paikan päälle ravintolaamme.

Nuku yö ulkona -tapahtuma ja ilmainen telttamajoitus sekä kesäkauden päätös ja kaikille avoin illanvietto lauantaina 8.9.2018

Suomen Latu haastaa suomalaiset nukkumaan yön ulkona tänäkin vuonna. Päivän tarkoituksena on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta nukkua ulkona luonnossa.

Vastaamme haasteeseen tarjoamalla mahdollisuuden tulla telttailemana meille ilmaiseksi tapahtumapäivänä.

KuvaOta siis mukaan ystäväsi tai perheesi ja tule kokemaan ilmaiseksi kiireetön yö Korpijärvellä!

Sääkään ei estä osallistumista - sateen tai kylmän sään sattuessa pääset lämmittelemään tapahtuman aikana paitsi puusaunaamme, myös grillikatokseemme ja kotaamme. Lisäksi ravintolamme palvelee iltamyöhään; voit vaikka lämmitellä terassillamme lämpimällä kaakaolla tai teellä!

Lue lisää tapahtuman ideasta: https://tapahtumat.suomenlatu.fi/fi/nuku-yo-ulkona.html

Järjestämme samalla suuren suosion saaneen kesäkauden päätösjuhlan, jonne ovat tervetulleita niin meille majoittuvat, lähiseudun asukkaat ja mökkiläiset kuin Mäntyharjulla muutenkin liikkuvat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Luvassa on jälleen oman keittiömme herkkuja sisältävä runsas illalllinen sekä yhteistä hauskanpitoa kesän päätteeksi! Tapahtumaan voi ostaa illalliskortin ravintolastamme, mutta mukaan voi tulla myös muuten - pitämään hauskaa ja nauttimaan loppukesän lämpimistä illoista! Tapahtuma alkaa illallisella, ja noin klo 20 eteenpäin luvassa on vapaata ohjelmaa ja hauskanpitoa - silloin mukaan voivat liittyä myös ne, jotka eivät halua osallistua illalliselle!

Tapahtuman suuren suosion takia suosittelemme illalliskorttien varaamista hyvissä ajoin, sillä paikkoja illalliselle on tarjolla vain rajoitetusti.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ja lisätietoa tapahtumasta saa joko soittamalla meille asiakaspalveluumme, puh. + 358 400 754 835 tai tulemalla ilmoittautumaan paikan päälle ravintolaamme.

Kirkkovenesoutua (kesäkuu-elokuu), aikataulu varmistuu myöhemmin

Tommolansalmella soudetaan kesäisin kirkkoveneellä. Soutu kestää noin pari tuntia. Vakituiset soutajamme toivottavat asiakkaamme mukaan ilmaiseksi. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisikaan soutanut aikaisemmin. Koska mukaan mahtuu vain neljä soutajaa, toivomme ennakkoilmoittautumista asiakaspalveluumme.

Huom! Jos olet kiinnostunut soutamisesta isommalla ryhmällä, varaa kirkkovene maksua vastaan etukäteen asiakaspalvelustamme.

Huom! Säävaraus - huonolla säällä soudut on peruttu.

Valokuvia menneistä tapahtumista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube