In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tapahtumat
 
 

Tommolansalmella tapahtuu

Tommolansalmella tapahtuu ympäri vuoden! Tältä sivulta löydät tiedot sekä tulevista että menneistä tapahtumista lähiaikoina. Sivun alalaidasta löytyy myös valokuvia joistakin viime aikoina järjestetyistä tapahtumista.

Jos olet kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Tommolansalmella, lue lisää tapahtumien järjestämisestä Tapahtumapalvelut-sivulta!

Muista myös katsoa seuraavat tapahtumakalenterit:

Mäntyharjun tapahtumat: https://mantyharju.fi/tapahtumat

Mikkelin alueen tapahtumat: http://www.mikkelinyt.fi/

Kouvolan alueen tapahtumat: https://kymenlaaksonyt.fi/

Aukioloajat vuonna 2018

Kahvila-ravintolamme ja camping-alueemme avautuvat jälleen toukokuussa 2018. Ravintola palvelee säätilanteesta riippuen elo-syyskuuhun saakka ja camping-alue säätilanteesta riippuen jopa lokakuulle. Muistathan kuitenkin, että tarjoamme mökkivuokrausta ympäri vuoden. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Tulevia tapahtumia vuonna 2018

Päivitämme kesän tapahtumatietoja kesän mittaan.

Kesäkauden päätös ja kaikille avoin illanvietto perjantaina 31.8.2018

Järjestämme tänäkin vuonna suuren suosion saaneen kesäkauden päätösjuhlan, jonne ovat tervetulleita niin meille majoittuvat, lähiseudun asukkaat ja mökkiläiset kuin Mäntyharjulla muutenkin liikkuvat. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Luvassa on jälleen oman keittiömme herkkuja sisältävä runsas illalllinen sekä yhteistä hauskanpitoa kesän päätteeksi! Tapahtumaan voi ostaa illalliskortin ravintolastamme, mutta mukaan voi tulla myös muuten - pitämään hauskaa ja nauttimaan loppukesän lämpimistä illoista! Tapahtuma alkaa illallisella, ja noin klo 20 eteenpäin luvassa on vapaata ohjelmaa ja hauskanpitoa - silloin mukaan voivat liittyä myös ne, jotka eivät halua osallistua illalliselle!

Tapahtuman suuren suosion takia suosittelemme illalliskorttien varaamista hyvissä ajoin, sillä paikkoja illalliselle on tarjolla vain rajoitetusti.

Tapahtumaan voi ilmoittautua ja lisätietoa tapahtumasta saa joko soittamalla meille asiakaspalveluumme, puh. + 358 400 754 835 tai tulemalla ilmoittautumaan paikan päälle ravintolaamme.

Nuku yö ulkona -tapahtuma ja ilmainen telttamajoitus lauantaina 8.9.2018

Suomen Latu haastaa suomalaiset nukkumaan yön ulkona tänäkin vuonna. Päivän tarkoituksena on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta nukkua ulkona luonnossa.

Vastaamme haasteeseen tarjoamalla mahdollisuuden tulla telttailemana meille ilmaiseksi tapahtumapäivänä.

KuvaOta siis mukaan ystäväsi tai perheesi ja tule kokemaan ilmaiseksi kiireetön yö Korpijärvellä!

Sääkään ei estä osallistumista - sateen tai kylmän sään sattuessa pääset lämmittelemään tapahtuman aikana paitsi puusaunaamme, myös grillikatokseemme ja kotaamme. Lisäksi ravintolamme palvelee iltamyöhään; voit vaikka lämmitellä terassillamme lämpimällä kaakaolla tai teellä!

Lue lisää tapahtuman ideasta: https://tapahtumat.suomenlatu.fi/fi/nuku-yo-ulkona.html

Tapahtumaan voi ilmoittautua ja lisätietoa tapahtumasta saa joko soittamalla meille asiakaspalveluumme, puh. + 358 400 754 835 tai tulemalla ilmoittautumaan paikan päälle ravintolaamme.

Kirkkovenesoutua (kesäkuu-elokuu)

Tommolansalmella soudetaan kesäisin kirkkoveneellä. Soutu kestää noin pari tuntia. Vakituiset soutajamme toivottavat asiakkaamme mukaan ilmaiseksi. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisikaan soutanut aikaisemmin. Koska mukaan mahtuu vain neljä soutajaa, toivomme ennakkoilmoittautumista asiakaspalveluumme.

Kysy soutujen aikataulusta tarkemmin soittamalla meille asiakaspalveluumme, puh. + 358 400 754 835 tai paikan päällä ravintolastamme.

Huom! Jos olet kiinnostunut soutamisesta isommalla ryhmällä, varaa kirkkovene maksua vastaan etukäteen asiakaspalvelustamme.

Huom! Säävaraus - huonolla säällä soudut on peruttu.

Valokuvia menneistä tapahtumista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube