In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tapahtumapalvelut
 
 

Tapahtumapalvelut ja -järjestelyt Tommolansalmella

Lomakeskuksemme on erinomainen paikka järjestää isoja massatapahtumia. Vuosien kokemuksen pohjalta pystymme järjestämään yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa jopa useiden satojen henkilöiden tilaisuuksia. Yhteistyöverkostoomme kuuluu esimerkiksi paikallisia pitopalveluyrittäjiä ja eräherkkuja tarjoavia yrityksiä, elämyspalveluja tuottavia yrityksiä sekä oman alueemme majoituspalveluita tarjoavia yrityksiä.

Majoitusta jopa sadoille

Lomakeskuksemme camping-alueen telttapaikoille majoittuu jopa satoja vierailijoita, sillä camping-alueemme on laaja, joten isonkaan porukan ei tarvitse majoittua vieri vieressä. Mikäli ryhmänne kaipaa mökkimajoitusta eivätkä omat lomamökkimme riitä, yhteistyöverkostoomme kuuluvat mökkimajoitusta tarjoavat yrittäjät omalta alueeltamme auttavat majoituksen järjestämisessä esimerkiksi Korpijärven rannalta.

Ruokailut ryhmille

Kahvila-ravintolassamme myydään ruokaa ja juomaa, mutta koska ruokavarastomme ovat rajalliset, otamme mielellämme vastaan etukäteen tiedon isomman ryhmän saapumisesta tilanteessa, jossa ryhmä haluaa ruokailla meillä.

Tarvittaessa pystymme järjestämään yhteistyössä lähialueiden pitopalveluyritysten kanssa ruokailun isommallekin porukalle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi lämmin lohikeitto, kanawokki tai eräruokaa koko porukalle? Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa nekin järjestyvät - jopa useammalle sadalle ruokailijalle.

Ruokailupaikaksi voimme pystyttää lomakeskuksemme alueelle tarvittaessa isonkin teltan.

Leirintäalueen palvelut käytettävissäsi

Lomakeskuksemme palvelut ovat myös ryhmien ja tapahtumiin osallistuvien käytössä, mutta osa palveluistamme edellyttää ennakkovarausta. Voit esimerkiksi varata rantasaunan ryhmällesi tai voimme järjestää isommallekin porukalle kalastusmahdollisuuden tai muita aktiviteetteja, kunhan vain tiedämme asiasta etukäteen.

Ohjelmaa tapahtumaan

Tommolansalmen omissa kesätapahtumissa esiintyvät esimerkiksi yhteistyöverkostoomme kuuluvat muusikot. Tarvittaessa autamme löytämään tapahtumaasi paitsi muusikot, myös muut esiintyjät Mäntyharjulta tai lähiseudulta. Autamme mielellämme myös muunlaisen ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube