In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, info
 
 

Lomakeskuksen säännöt

Lomakeskus Tommolansalmen alue jakautuu kolmeen osaan: kahvila-ravintolan, autopaikkojen ja yleisen uimarannan/laiturin muodostamaan alueeseen, sauna-alueeseen ja sen yhteydessä olevaan uimarantaan sekä camping-alueeseen. Ravintola ja yleinen uimaranta sekä vierasvenelaituri ovat kaikille avoinna olevia alueita. Sauna-alue puolestaan on varattu saunan varanneille. Leirintäalue on tarkoitettu vain Tommolansalmelle majoittuvien käyttöön.

Camping-alueella on varattu oma alueensa mökeille, matkailuajoneuvoille ja teltoille. Tarkemmat sijainnit kullekin majoitustyypille löydät aluekartasta.

Sisäänkirjautuminen ja poistuminen camping-alueelta

Mökit, huoneet ja leirintäpaikat luovutetaan ravintolassa olevasta vastaanotosta ensimmäisenä majoitusvuorokautena klo 16.00 alkaen. Ennakkoon varatut mökit, huoneet ja leirintäpaikat pidetään varattuina klo 18.00 saakka. Jos saavut tätä myöhemmin, ilmoita siitä meille etukäteen, niin varauksesi pysyy voimassa.

Majoitusvuorokausi päättyy mökeissä klo 12.00, johon mennessä avain on luovutettava.

Majoitusvuorokausi vaunu/asuntoautopaikoissa sekä telttapaikoissa päättyy matkustuspäivänä klo 12.00.

Jätteiden lajittelu

Camping-alueella on roska- ja kierrätyspisteitä, joihin roskat voi jättää. Kierrätämme mm. biojätteen, lasin ja metallin. Roskapisteitä löytyy mm. huoltorakennuksista sekä grillikatoksista ja laavun luota. Tietoa kierrätyspisteiden sijainnista saat ravintolassa olevasta vastaanotosta.

Tulen tekeminen camping-alueella

Tulen teko on sallittu camping-alueella vain yleisillä nuotiopaikoilla ja grillikatoksissa. Camping-alueella on yleiseen käyttöön tarkoitetut grillikatokset sekä yleinen nuotiopaikka ja laavu Korpijärven rannassa. Niistä löytyy sytytysvälineitä, makkaratikkuja, ritilöitä, savustusvälineet sekä puita tulen sytyttämiseen. Grillikatoksissa on suomalainen kotakeittiö.

Nuotiopaikalla saa käyttää myös omaa trangiaa. Muualla camping-alueella trangioiden käyttö on kiellettyä. Turvallisuussyistä myös omien grillien (myös kertakäyttögrillien) käyttö on kielletty.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu lomakeskuksen alueella vain merkityissä paikoissa.

Muut säännöt

Vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen lomakeskuksen alueelle on kielletty.

Henkilö, joka ei noudata lomakeskuksen sääntöjä, tullaan poistamaan alueelta välittömästi.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube