In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, ravintola
 
 

Kesäravintola ja kahvila sekä lomakeskuksen vastaanotto

Kesäravintola-kahvilamme palvelee sinua kattavasti valtatien 15 varrella kesäkaudella aamusta iltaan.

Poikkea kahville tai jäätelölle ja nauti samalla Korpijärven kauniista järvimaisemista! Ravintolan yhteydessä on iso katettu terassi, joten voit pysähtyä meillä hyvällä syyllä myös sadesäällä!

Ravintolassamme on tarjolla on mm. omassa keittiössämme valmistettua lähiruokaa paikallisten tuottajien aineksista sekä herkullisia kotileivonnaisia ja monenlaista suolaista purtavaa, jotka voi ottaa myös mukaan. Kylmätiskiltä löytyy erilaisia välipaloja sekä nopeasti lämmitettäviä pikkusuolaisia, ja juotavaksi tarjoamme niin paikallisia luomulimonadeja kuin monenmoisia kesän virkistäviä janojuomia sekä alkoholijuomia.

Ruokalistalta löytyy sopivia vaihtoehtoja myös kasvisruokien ystäville. Huomioimme aterioiden valmistuksessa myös ruoka-aineallergiat.

Tutustu ravintolaamme ja sen ruokalistaan ravintolan omilla nettisivuilla: www.ravintolatommolansalmi.fi

 

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Lomakeskuksen vastaanotto

Kesäravintolassamme toimii myös lomakeskuksemme vastaanotto.

Tarjoamme lomakeskuksessamme majoittuville ravintolassamme kesäaikaan maukkaan aamiaisen.

Buffet-aamiainen tilauksesta sekä ravintolan muut aamiaisvaihtoehdot

Valmistamme ravintolassamme tilauksesta lomakeskukseemme majoittujille aamiaista. Tarjolla on runsas buffet-aamiainen (noutopöytä), buffet-aamiaista kevyempi retkiaamiainen/piknik-aamiainen sekä puuroaamiainen.

Aamiainen tulee tilata etukäteen. Buffet-aamiaisen (noutopöytä) voi tilata majoitusvarauksen yhteydessä varausjärjestelmästä tai paikan päällä ravintolassa viimeistään edellisenä iltana. Pienemmät aamiaiset (piknik-aamiainen ja puuroaamiainen) voi tilata paikan päällä ravintolassa viimeistään edellisenä iltana.

Lähes kaikki aamupalatarjottavat valmistetaan paikan päällä keittiössämme pääosin lähiseudun raaka-aineista.

Buffet-aamiaisella tarjotaan esimerkiksi puuroa, muroja ja mysliä; vaihtoehtoisesti voit myös tilata esimerkiksi munakkaan mieluisilla täytteillä. Tarjolla on myös esimerkiksi jugurttia, tuoreita suomalaisia marjoja tai mehukeittoa, leipää sekä erilaisia leivänpäällyksiä (kasviksia, juusto, leikkeleitä) sekä jotain pientä makeaa syötävää ja juotavana esimerkiksi kahvia, teetä, maitoa ja tuoremehua.

Otamme myös erikoisruokavaliot huomioon, kunhan niistä mainitsee etukäteen tilauksen yhteydessä.

Aamiaisen voi ottaa myös mukaan. Ravintolasta saa lainata kosteussuojattuja retkivilttejä, jos haluat syödä aamupalan muualla kuin ravintolassa. Kysy ravintolasta suosittuja piknik-paikkoja alueella. Ravintolasta saa myös ostettua monia muita aamupalaksi ja retkieväiksi sopivia ruokia.

Mikäli aamiaista jää yli ennakkotilausten jälkeen, sitä voi ostaa myös ilman ennakkotilausta.

Catering ja ruokatarjoilut isoille ryhmille

Majoittujat voivat tilata meiltä myös tarvittaessa lämpimät ruoat isommallekin ryhmälle. Tapahtumien yhteydessä meillä on valmiudet valmistaa ruokaa jopa sadoille osallistujille. Lisätietoa asiasta saa ravintolamme nettisivuilta: www.ravintolatommolansalmi.fi

Lämpimät ruoat ja leivonnaiset mukaan take away -periaatteella

Voit myös ostaa ravintolastamme lämpimät ruoat tai leivonnaiset kotiin vietäväksi. Toivomme, että tilaat ruoat ja leivonnaiset mahdollisuuksiesi mukaan etukäteen, sillä keittiössämme päivittäin leivottavat tuotteet ovat suosittuja, ja osa tuotteista voi loppua ennen päivän päättymistä. Voit tehdä tilauksen asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kesäravintolan aukioloajat

Palvelemme kesäsesongin aikaan (toukokuu-elokuu/syyskuu):

MA-TO klo 9-(20)

PE-LA klo 9-(21)

SU klo 9-(20)

Avaamme kesäravintolan säätilanteen mukaan toukokuun loppupuolella. Ravintolan sulkemisajankohta riippuu loppukesän ja alkusyksyn sää- ja asiakastilanteesta.

Ravintolan sulkemisaika iltaisin vaihtelee sää- ja asiakastilanteen mukaan. Kesä- ja heinäkuussa olemme avoinna viikonloppuisin usein yömyöhään.

Ajankohtaiset tiedot kesäravintolamme avautumisesta keväällä ja sulkeutumisesta syksyllä saat Facebook-sivuiltamme sekä ravintolamme nettisivuilta: www.ravintolatommolansalmi.fi.

Ruokailu talvisin

Mökkeihin on mahdollista tilata ruokaa myös talvisin esim. paikallisilta pitopalveluyrittäjiltä. Kysy lisää asiasta asiakaspalvelustamme.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube