In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, pyöräily
 
 

Pyöräilymahdollisuudet Korpijärven maastoissa ja Mäntyharjulla

Mikäli haluat nauttia lomastasi pyöräillen, mutta sinulla ei ole omaa polkupyörää mukanasi, voit vuokrata meiltä pyörän. Meillä on pyöriä sekä aikuisille että lapsille. Katso polkupyörien vuokrahinnat hinnastostamme.

Polkupyörien vuokraus Mäntyharjulla

Mäntyharjun fillarivuokraus vuokraa citypyöriä, retkeilypyöriä (kuten fatbiket) sekä lastenpyöriä sekä muutamaksi tunniksi että useammaksi päiväksi. Vuokraushintaan kuuluu pyörän lisäksi lukko, kypärä ja renkaiden paikkaustarvikkeet.

Mäntyharjun fillarivuokraus (Kuhatie 2, Mäntyharju)

Polkupyörätapahtuma "Kiireetön kierros"

Järjestämme aina kesäisin Kiireetön Kierros -pyöräilytapahtuman, jonne toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan! Tapahtuman ideana on polkea omaan tahtiin Korpijärven ympäri - valittavana on 20 km, 30 km tai 60 km pituinen reitti. Reitti kulkee pääosin hiekkateitä pitkin, ja matkan varrella on ylä- ja alamäkiä vaihtelevasti, joten reitin polkemiseen riittää tavallinen peruskunto.

Reitin kartta on nähtävillä ravintolamme ilmoitustaululla ja sen voi lainata mukaan kahvilasta.

Lue lisää tapahtuman aikataulusta Tapahtumat-sivulta.

Pyöräilyä Korpijärven ympäri

Korpijärven ympäri voi polkea useampaa eri pyöräilyreittiä. Kysy meiltä neuvoa eri reittien pituudesta ja vaikeusasteesta sekä reittien varrella olevista uimapaikoista. Valtaosa reiteistä kulkee hiekkateillä.

Valtolan kautta kulkevan reitin varrella on mahdollisuus esimerkiksi ostaa jäätelöä ja juomista tai muita peruselintarvikkeita kesäisin auki olevasta Käävänkylän kyläkaupasta (Valtolantie 2538, Mäntyharju).

Kyläkaupan Facebook-sivut: https://fi-fi.facebook.com/pages/K%C3%A4%C3%A4v%C3%A4nkyl%C3%A4n-Kauppa-Ja-Baari-Oy/187122858000806

Halmeniemellä pyöräillessä on mahdollista pysähtyä Halmeniemen kylässä sijaitsevalla Vanosen kesätorilla (Halmeniementie 997, Mäntyharju).

Idyllisen kylätien varrella sijaitseva kesätori toimii entisessä viljakuivurissa. Lauantaisin klo 11-13 avoinna olevalla torilla on tarjolla esimerkiksi leivonnaisia, vihanneksia, juureksia ja mansikoita. Torin yhteydessä toimii kesäkahvila.

Vanosen kesätorin Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Vanosen-Kes%C3%A4tori-1452503738339009/

 

Korpijärven pyöräilyreitit

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube