In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, puusauna
 
 

Perinteinen puusauna vuokrattavana pienille ryhmille Korpijärven rannalla

Haluatko nauttia lempeän lämpimistä löylyistä perinteisessä suomalaisessa puusaunassa? Tunnelmallinen puulämmitteinen saunamme takaa rentouttavat löylyt ja ainutkertaisen saunomiskokemuksen. Puusaunamme sijaitsee omassa rauhassaan lomakeskuksemme laidalla Korpijärven rannalla.

Saunaa voivat vuokrata lomakeskukseemme majoittuvat matkailijat sekä perheet, ystäväporukat, yritykset ja yhdistykset Mäntyharjulta ja lähiseudulta.

Puusaunan tiedot

Perinteinen suomalainen saunakokemus luonnonvalossa nauttien

Sauna on varattavissa aamusta yömyöhään - voit siis nauttia vaikka yöuinnista kuunvalossa ja kylpeä samalla saunassa.

Saunassa on löylyhuone, pukuhuone ja terassi. Saunassa ei ole sähköä, vaan saunominen tapahtuu tunnelmallisesti luonnonvalossa.

Erillistä suihkua ei ole, vaan peseytymisvedet kannetaan järvestä perinteiseen suomalaiseen tapaan kiukaan viereen vesisäilöön lämpiämään.

Saunomisen lomassa voi pulahtaa uimaan Korpijärven kirkkaaseen veteen ja nauttia virvokkeita saunan terassilla. Virvokkeita voit ostaa ravintolastamme.

Lämmitä itse tai nauti valmiiksi lämmitetyistä löylyistä

Henkilökunnan vinkki puusaunastaSauna on vuokrattavissa joko valmiiksi lämmitettynä tai itse lämmittäen.

Itse lämmittäen varausaika on 1,5 h, ja tällöin varaus on aina päivän ensimmäinen. Tällöin saunan varaajan tulee ensiksi lämmittää sauna paikan päältä löytyviltä puilla sekä kantaa järvestä saunomisvedet. Aikaa itse saunomiseen jää noin 1 h.

Saunomisen päätteeksi on huolehdittava, että sauna on edelleen lämmin ja vesisäiliö on täynnä seuraavia saunojia varten.

Tätä seuraavien saunojien varausaika on 1 h, jolloin saunojien on huolehdittava, että sauna pysyy koko ajan lämpimänä lisäämällä puita saunomisen aikana tarpeen mukaan. Tällöinkin on huolehdittava, että vesisäiliö on täynnä seuraavia saunojia varten.

Sauna varataan lomakeskuksemme ravintolasta.

Valokuvia puusaunasta

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva

Puusaunan varaushinnat

Hintatiedot löydät hinnastostamme.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube