In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, muut aktiviteetit
 
 

Muut aktiviteetit Tommolansalmella ja lähialueilla

Urheilua, uimista ja pelejä Tommolansalmella

Vinkki muista aktiviteeteistaTommolansalmella on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa monia urheilulajeja esimerkiksi kalastuksen, pyöräilyn, ja soutamisen lisäksi.

Lomakeskuksemme kahvila-ravintolasta voi lainata ilmaiseksi seuraavat pelivälineet:
• lentopallo
• sulkapallomailat ja pallot
• krokettipeli
• mölkkypeli
• perinteiset onget
• erilaiset sisäpelit, kuten pelikortit ja lautapelit
• pelikonsolipelit lomamökkien pelikonsoleihin

Pelejä voi pelata pelikentällämme. Katso sen sijainti aluekartasta.

Korpijärven rannalla on useita uimapaikkoja. Hiekkarantamme ovat matalia ja lapsiystävällisiä. Jokaisen mökin ja rantasaunan edessä on oma uimarantansa.

Lisäksi meillä on yleinen uimaranta aivan ravintolarakennuksen läheisyydessä. Yleisen uimarannan vieressä on pukukoppi vaatteiden vaihtamista varten. Katso uimarannan sijainti aluekartasta.

Kävelymatkan etäisyydellä Tommolansalmesta sijaitsee myös Tommolan lava (Kivilahdentie 57, Mäntyharju). Lavalla esiintyy kesäisin sekä suomalaisia iskelmäartisteja että erilaisia pop- ja rock-bändejä. Lavalle pääsee leirintäalueen takanurkasta metsäpolkua pitkin. Kysy lisätietoa asiasta ravintolastamme.

Valokuvia muista aktiviteeteista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva

Tekemistä ja puuhaa talvisin

Muut aktiviteetitTalvisin Tommolansalmella pilkitään ja hiihdetään lomakeskuksen lähimetsissä. Mikäli sinulla ei ole omia hiihtovälineitä mukana, saat meiltä ilmaiseksi lainaan sukset, monot ja sauvat, kunhan vain ilmoitat etukäteen, minkä kokoiset hiihtovälineet tarvitset.

Rohkeimmat pulahtavat myös Korpijärvelle tehtyyn avantoon virkistäytymään. Avantouintia varten voit vuokrata rantasaunamme.

Suosittuja talviaktiviteetteja ovat myös pulkkailu sekä kävely järven jäällä! Toisinaan meillä on myös mahdollisuus luistella ja hiihtää järven jäällä.

Suurin osa aktiviteeteistamme on ilmaisia. Perimme vuokrausmaksun veneistä sekä polkupyöristä. Katso hintatiedot hinnastostamme.

Tekemistä lähiseudulla

Runsaasti lisätietoa monista eri liikuntalajeista Mäntyharjulta löytyy Mäntyharju-Repovesi-sivuston Aktiviteetit-osiosta!

Myös Reissupolku-palvelusta löydät mm. retkeilyyn ja urheiluharrastuksiin liittyviä karttoja sekä tietoa liikuntalajeista, joita voit Mäntyharjulla harrastaa. Lue lisää: Mäntyharjun reissupolku

Käy tutustumassa esimerkiksi Mäntyharjun sauvakävelypuistoon (Iso-Pappilan museon parkkipaikka, Iso-Pappilantie 2, Mäntyharju) tai kokeile geokätköilyä tai koko perheen suosikkia, frisbeegolfrataa (Asematie 10, Mäntyharju).

Tuokon talli (Tylliläntie 32, Mäntyharju)

Talli tarjoaa ratsastustunteja sekä kärry- ja rekiajelua noin 40 kilometrin päässä leirintäalueelta.

Ski Tornimäki (Metsä-Sairilantie 4, Mikkeli)

Mikkelissä sijaitseva monipuolinen talviurheilukeskus tarjoaa erinomaiset hiihto- ja laskettelumahdollisuudet koko perheelle. Paikan päällä voi esim. harrastaa lumilautailua, laskettelua, murtomaahiihtoa, telemarkia tai vaikka pulkkailua.

Mäntyharjun moottoriurheilukeskus (Mynttiläntie 190, Mäntyharju)

Moottoriurheilukeskuksessa järjestetään erilaisia ajokilpailuja, ja talvella käytössä on jäärata autoille. Keskus sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Tommolansalmelta.

Mäntyharjun reissupolku

Reissupolku-palvelusta löydät mm. urheiluharrastuksiin liittyviä karttoja sekä tietoa liikuntalajeista, joita voit Mäntyharjulla harrastaa, kuten hiihtoa, melontaa ja retkiluistelua.

Mäntyharjun ravintolat ja kahvilat

Haluatko nauttia lomasi ohessa hyvästä ravintolaruuasta tai istua iltaa pubissa? Tai ehkä haluat kokkailla itse lomamökissäsi jotain hyvää? Mäntyharju tarjoaa erinomaiset ruokailupalvelut matkailijoille. Muistathan myös, että Tommolansalmen kahvilasta saat aina sekä lämmintä ruokaa, että pikkulämpimiä ja virvokkeita.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube