In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, matkailuajoneuvojen majoitus
 
 

Monipuoliset majoitusmahdollisuudet matkailuajoneuvoille camping-alueella Korpijärven rannalla

Pieni ja idyllinen camping-alueemme sijaitsee Korpijärven rannalla, luonnonkaunilla mäntykankaalla, luonnon rauhassa.

Camping-alueellamme on 26 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa sekä lukuisia sähköistämättömiä paikkoja, ja tilava alueemme takaa, että jokaiselle on tarpeeksi omaa rauhaa ja tilaa.

Osa paikoista on murskepohjalla, osa tasaisessa metsämaastossa. Varsinaisia nurmikkopaikkoja meillä ei ole, vaan kaikki paikat on rakennettu metsän rauhaan. Lähes kaikilta paikoilta on silti näkymä järvelle - osa paikoista on aivan Korpijärven rannassa, osa hiukan kauempana rannasta.

Sähköistettyjä paikkoja on vain rajattu määrä, joten ne kannattaa varata etukäteen. Sähköistämättömille paikoille meille sen sijaan mahtuu majoittumaan yleensä myös ilman ennakkovarausta.

Hinnat ja varaaminen

Paikat varataan ja maksetaan online-sivustollamme. Palvelusta ei voi varata tiettyä numeroitua paikkaa. Voit valita mieluisan paikan vapaana olevista paikoista kun saavut lomakeskuksen vastaanottoon.

Matkailuajoneuvopaikan hinta muodostuu paikan hinnasta ja henkilömaksuista.

Sähköistetty paikka: 27,00 €/vrk (joka 5. vrk ilmainen)
+ Henkilömaksut:
Aikuiset 5,00 €/vrk/hlö
Lapset (3-12-vuotiaat) 4,00 €/vrk/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Alennukset: Camping Key Europe -korttialennus -3,50 €/vrk tai SFC-korttialennus -2,50 €/vrk

Online-varaussivusto

 

Sähköistämätön paikka: 20,00 €/vrk (joka 5. vrk ilmainen)
+ Henkilömaksut:
Aikuiset 5,00 €/vrk/hlö
Lapset (3-12-vuotiaat) 4,00 €/vrk/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Alennukset: Camping Key Europe -korttialennus -3,50 €/vrk tai SFC-korttialennus -2,50 €/vrk

Online-varaussivusto

Majoitusvuorokauden pituus

Majoituspaikan voi ottaa vastaan tulopäivänä alkaen klo 16 kesällä ja klo 15 talvikaudella, ja siitä on luovuttava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Lomakeskuksen vastaanotto

Ilmoittaudu camping-alueelle tullessa lomakeskuksemme vastaanotossa, joka sijaitsee kesäravintolassamme (lomakeskuksen parkkipaikan luona).

Matkailuajoneuvojen kausipaikat

Tarjoamme leirintäalueellamme myös matkailuajoneuvojen kausipaikkoja pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi.

Valokuvia matkailuajoneuvoille varatulta alueelta

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Lisää valokuvia camping-alueestamme ja sen palveluista löydät Lomakeskuksen palvelut -sivulta.

Paljon ilmaisia palveluita sekä kaksi vuokrattavaa rantasaunaa

Majoitusmaksun maksamalla voit vapaasti käyttää lomakeskuksemme palveluita erillisiä saunoja lukuunottamatta.

Rantasaunaa ja puusaunaa voi vuokrata erillismaksusta. Molemmat sijaitsevat kirkasvetisen Korpijärven rannalla, telttailualueen lähellä, ja niiden yhteydessä on lapsiystävällinen hiekkapohjainen uimaranta. Saunat ovat vuokrattavissa aamuvarhaisesta yömyöhään, joten voit varata ne vaikka aamu- tai yöuinnin yhteyteen.

Kaikki tarpeelliset palvelut - keittiörakennus, laavu ja grillikodat sekä suihkut ja wc:t - sijaitsevat matkailuajoneuvoille varatun alueen välittömässä läheisyydessä.

Naisille ja miehille on varattu omat kaakeloidut ja sähkölämmitteiset suihkutilat saunarakennuksesta.

Matkailuajoneuvoille varatun alueen vieressä on lisäksi vuonna 2017 valmistunut uusi huoltorakennus. Ympäri vuoden lämmitetyssä rakennuksessa on modernit erilliset wc-tilat (vesivessat) naisille ja miehille sekä erillinen tila, jossa on inva-wc ja inva-suihku. Invatilassa on pyykinpesukone, jota voi vuokrata ravintolasta sekä lastenhoitopöytä ja lastenhoitotarvikkeet. Rakennuksessa on myös vedenottopiste ja kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka ja rakennuksen vieressä on ajokaivo harmaille vesille. Rakennuksen viereen pääsee ajamaan matkailuajoneuvolla.

Uuden huoltorakennuksen vessojen lisäksi ravintolan vieressä on asiakas-wc, josta löytyy myös lastenhoitopöytä. Lisäksi rantasaunan yhteydessä on modernit wc-tilat.

Lomakeskuksemme toinen vedenottopiste on keittokatoksessa. Juomakelpoinen vesi tulee lomakeskuksen omasta kaivosta.

Meillä on erinomaiset ruoanlaittomahdollisuudet, sillä keittiörakennuksesta löytyvät kaikki olennaiset ruoanlaittovälineet, ja astioita ja ruokailuvälineitä voi lainata ravintolasta. Katoksessa on keittolevyjä ruoan valmistusta varten, mikroaaltouuni, tavallinen uuni ja tiskialtaita. Iso kotamme, grillikatoksemme ja laavumme on puolestaan varustettu kaikilla tarpeellisilla välineillä grillausta, savustusta ja letunpaistoa varten.

Tutustu tarkemmin lomakeskuksemme palveluihin.

Nauti kesäravintolan järvenrantamaisemista ja
kokeile aktiviteetteja - meillä ja Mäntyharjulla

Kesäisin aamusta iltaan avoinna oleva kahvila-ravintolamme, uimaranta ja lasten leikkipaikka ovat parin minuutin kävelymatkan päässä.

Lomakeskuksestamme löytyy monenlaista puuhaa vapaa-ajalle. Suurin osa aktiviteeteistamme on ilmaisia, ja meillä on tekemistä kaikenikäisille lapsille.

Lähiseudulta löytyy myös runsaasti erilaisia retkeily- ja luontomatkailuaktiviteetteja, kuten Repoveden kansallispuisto ja Mäntyharjun alueen monipuoliset retkeily- ja liikuntamahdollisuudet, kuten vuoden 2015 retkikohteeksi valitut Mäntyharju-Repovesi-retkeilyreitit. Mäntyharjun alueella ja lähiseudulla on myös runsaasti kulttuurinähtävyyksiä, kuten Suomen suosituimpiin kesätapahtumiin kuuluva Salmelan taidekeskus ja taidekesä konsertteineen.

Olemme koonneet kattavat esittelyt alueemme tapahtumista, nähtävyyksistä sekä tarjolla olevista aktiviteeteista erilliseen Aktiviteetit-osioon.

Lomakeskuksen kartta

Avaa lomakeskuksen aluekartta isommaksi klikkaamalla tästä.

Voit myös ladata aluekartan itsellesi talteen PDF-tiedostona.

Aluekartta

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube