In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, lomakeskuspalvelut
 
 

Lomakeskuksen palvelut

Lomakeskus Tommolansalmi tarjoaa käyttöösi majoituspalveluiden, ravintolan, rantasaunan sekä perinteisen puusaunan lisäksi seuraavat palvelut:

Palvelut lapsiperheille

Tommolansalmen lomamökit ja camping-alue on erinomainen majoitusvaihtoehto lapsiperheille. Meille majoittuvat lapsiperheet saavat ilmaiseksi käyttöönsä kaikki tarvittavat lastenvarusteet potasta ja vannasta syöttötuoliin, ja mökeissä leikit sujuvat niin ilmaisten pelikonsolipelien kuin lainattavien lelujen ja pelien parissa.

Leirintäalueelta löytyy paljon lapsille sopivaa ilmaista lapsille sopivaa tekemistä keinuista pelikenttään ja trampoliiniin sekä lapsiystävälliseen uimarantaan.

Kahvila-ravintolamme ruokalistalta löytyy lapsille mieluista syömistä. Ravintola on muutenkin lapsiperheille erinomainen pysähdyspaikka, sillä sen välittömässä läheisyydessä on lasten leikkipaikka leikkimökkeineen ja hiekkalaatikkoineen sekä matala lapsiystävällinen uimaranta.

Ohikulkumatkalla oleville lapsiperheille löytyy heti ravintolan vierestä asiakas-wc, jossa on lastenhoitopöytä. Camping-alueellemme majoittuvat voivat käyttää myös uudessa huoltorakennuksessa olevaa hoitotasoa.

Ruoanlaittomahdollisuudet

Lomakeskuksessamme on yleiseen käyttöön tarkoitettu grillikatos ja iso kota, joissa on molemmissa suomalainen laadukas kotakeittiö.

Lisäksi grillaamaan pääsee yleisellä nuotiopaikalla Korpijärven rannassa sekä järven rannalla sijaitsevassa isossa laavussa, jossa on myös savustusmahdollisuus.

Kaikista näistä löytyy sytytysvälineitä, makkaratikkuja, ritilä sekä puita tulen sytyttämiseen sekä muut tarvittavat grillaustarvikkeet. Nuotiopaikalla saa käyttää myös omaa trangiaa.

Huom! Avotulen tekeminen grillauspaikoilla on sallittu vain jos alueella ei ole metsäpalovaroitusta!

Lomakeskuksemme camping-alueelle majoittuvat voivat käyttää ruoanlaittoon kesäaikaan käytössä olevaa keittokatosta. Katso keittokatoksen sijainti aluekartasta.

Sähköistetyssä katoksessa on viemäröinti, ja sinne tulee juokseva juomakelpoinen vesi kaivosta. Katoksessa on keittolevyjä ruoan valmistusta varten, mikroaaltouuni, tavallinen uuni ja tiskialtaita. Lisäksi katoksesta löytyy ruoanvalmistusastioita.

Leirintäalueen vedenottopisteet ovat keittokatoksessa sekä huoltorakennuksessa.

Ruokailuvälineitä voi noutaa maksutta lomakeskuksemme ravintolasta.

Muut palvelut

Camping-alueemme uusi huoltorakennus valmistui 2018. Rakennuksessa on erilliset modernit wc-tilat naisille ja miehille sekä erillinen tila, jossa on inva-wc ja inva-suihku. Samassa inva-tilassa on camping-vieraille tarkoitettu pyykinpesukone, jota voi vuokrata ravintolasta sekä lastenhoitopöytä, potta, korokeistuin ja vanna sekä mahdollisuus käyttää perheen pienimmät lapset suihkussa. Rakennus on lämmitetty talvisin, joten rakennus palvelee erityisesti ympäri vuoden majoittuvia asiakkaitamme. Rakennuksen vieressä on ajokaivo harmaille vesille ja rakennuksesta löytyy myös tyhjennyspaikka kemialliselle wc:lle sekä vesipiste.

Majoittujien käyttöön varattuja suihkuja löytyy samasta rakennuksesta kuin rantasaunamme. Suihkut on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön, eli ne ovat kaakeloituja ja niissä on lattialämmitys. Suihkuissa on lämmin vesi.

Sekä naisten että miesten puolella on erikseen pukuhuone sekä suihkutila, jossa on kaksi suihkuseinin ja suihkuverhoin eroteltua suihkua.

Alueella on useampia wc-pisteitä. Uuden huoltorakennuksen vessojen lisäksi ravintolan vieressä on asiakas-wc, josta löytyy myös lastenhoitopöytä. Lisäksi rantasaunan yhteydessä on modernit wc-tilat. Katso tilojen sijainti aluekartasta.

Ravintolarakennuksemme luona on vierasvenelaituri sekä veneenlaskuluiska, joita veneilijät voivat käyttää.

Kuljetuspalvelut

Jos tarvitset taksikyydin Tommolansalmelta jonnekin, Tilausliikenne Veijo Pulkka Oy vie sinut haluamaasi määränpäähän tilauksesta.

Valokuvia lomakeskuksen palveluista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva
Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube