In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, lapsiperheiden aktiviteetit
 
 

Lapsiperheiden aktiviteetit Tommolansalmella ja lähialueilla

Tekemistä lapsiperheille Tommolansalmella

Olemme ottaneet Tommolansalmella huomioon kaikkein pienimmätkin asiakkaamme, ja tarjolla on monenlaista tekemistä kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille.

Ravintolan vierestä löytyy lapsille rakennettu leikkimökki ja hiekkalaatikko. Sieltä löytyy mm. erilaisia palapelejä, piirustusvälineitä, kirjoja, autoja sekä hiekkaleluja. Rantasaunan luona on lapsille tarkoitettuja uimaleluja, joita voi lainata.

Keittokatoksen luona on toinen lasten leikkialue, josta löytyy trampoliini ja keinut.

Mikäli haluat harrastaa perheesi kanssa urheilua, saat meiltä lainaksi ilmaiseksi lasten polkupyörät ja sukset, monot ja sauvat, kunhan vain ilmoitat etukäteen, minkä kokoiset hiihtovälineet tarvitset.

Talvisin lapset viihtyvät meillä myös pulkkamäessä, mikäli lumitilanteet vaan sallivat niiden rakentamisen. Meiltä voi lainata talvisin mäenlaskuvälineitä ja potkukelkkaa.

Voit myös kokeilla hiihtoa ja luistelua järven jäällä jäätilanteen niin salliessa.

Voit myös esimerkiksi kalastaa, pyöräillä tai soutaa vaikka piknikille lähisaareen perheesi kanssa, sillä saat meiltä tarvittavat välineet niitä kaikkia varten (myös ilmaiset pelastusliivit). Retkeilysivuiltamme löydät myös vinkkejä lapsiperheille sopivista retkeilyreiteistä.

Lomakeskuksemme ravintolasta voit käydä lainaamassa myös välineet lentopalloa, sulkapalloa, krokettia, mölkkyä ja onkimista varten. Ulkopelejä löytyy myös keittokatoksesta. Pelejä voi pelata mm. pelikentällämme. Katso sen sijainti aluekartasta. Lomakeskukseemme majoittuvat voivat lisäksi lainata ravintolastamme ilmaiseksi erilaisia sisäpelejä. Isommissa mökeissämme on myös pelikonsolit ja ravintolasta voi lainata pelejä niihin ilmaiseksi.

Korpijärven rannalla on useita uimapaikkoja. Hiekkarantamme ovat matalia ja lapsiystävällisiä. Jokaisen mökin ja rantasaunan edessä on oma uimaranta. Lisäksi meillä on yleinen uimaranta aivan ravintolan vieressä. Yleisen uimarannan vieressä on pukukoppi vaatteiden vaihtamista varten. Katso uimarannan sijainti aluekartasta. Uimaan voi mennä myös rantasaunan edessä olevalle rannalle silloin, kun rantasauna ei ole varattuna.

Suurin osa aktiviteeteistamme on ilmaisia. Perimme vuokrausmaksun veneistä sekä aikuisten polkupyöristä. Katso hintatiedot hinnastostamme.

Valokuvia lasten aktiviteeteista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Tekemistä lapsiperheille Mäntyharjulla

Mäntyharjun elokuvateatteri Kino (Kompantie 22, Mäntyharju)

Mäntyharjulla toimiva elokuvateatteri Kino on digitaalinen 3D-teatteri, jossa näet uutuusfilmit koko perheelle!

Tuokon talli (Tylliläntie 32, Mäntyharju)

Talli tarjoaa ratsastustunteja sekä kärry- ja rekiajelua noin 40 kilometrin päässä leirintäalueelta.

Metsäleikkipuisto (Mäntyharjun urheilualue, Urheilutie 1, Mäntyharju)

Mäntyharjulla on 4-12-vuotiaille lapsille tarkoitettu metsäleikkipuisto, jossa on myös maastopyörärata lapsille. Talvisin alueella on hiihto- ja luistelumahdollisuus sekä iso pulkkamäki. Paikka on ilmainen ja avoinna koko vuoden. Wc- ja taukotilat löytyvät vieressä olevasta Kisalan urheiluhallista.

Mäntyharju-Repovesi -retkeilyreittien perhekohteet

Mäntyharjun keskustan ja Mäntyharjulla sijaitsevan Repoveden kansallispuiston välille on valmistunut monipuolisia retkeilyreittejä, joista osa sopii hyvin myös lapsiperheille. Lisäksi Repoveden kansallispuistossa on lapsiperheille sopivia reittejä. Lue lisää Repoveden kansallispuistossa retkeilystä myös erillisestä retkeilysivultamme: Retkeily Repoveden kansallispuistossa.

Tekemistä lapsiperheille lähiseudulla

Ski Tornimäki (Metsä-Sairilantie 4, Mikkeli)

Mikkelissä sijaitseva monipuolinen talviurheilukeskus tarjoaa erinomaiset hiihto- ja laskettelumahdollisuudet koko perheelle. Paikan päällä voi esim. harrastaa lumilautailua, laskettelua, murtomaahiihtoa, telemarkia tai vaikka pulkkailua.

Valkealatalon uimahalli (Kouvolan sivuilla), Valkealatalon uimahalli (Visit Kouvola -sivustolla) (Toikkalantie 5, Valkeala)

Uimahalli sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä siellä on esimerkiksi lastenallas ja poreallas. Uimahallin yhteydessä on kuntosali, judosali ja palloiluhalli sekä kahvio. Lisäksi uimahallin läheisyydessä on jäädytetty luistinrata sekä valaistu hiihtolatu.

Visulahden huvipuisto (Visulahdentie 1, Mikkeli)

Visulahti on Mikkelissä sijaitseva huvipuisto lapsille, noin 49 kilometrin päässä Tommolansalmelta.

Tykkimäen huvipuisto ja Aquapark (Kanuunakuja 2, Kouvola)

Tykkimäki on huvipuisto lapsille ja lapsenmielisille Kouvolassa, noin 56 kilometrin päässä Tommolansalmelta.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube