In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, kokouspalvelut
 
 

Kokouspalvelut yrityksille ja ryhmille

Etsitkö uudenlaista, rentoa ja lämminhenkistä tilaa yhdistyksesi tai yrityksesi kokoukselle tai tapaamiselle? Miltä kuulostaisi mökki järvenrannassa, lämmin ruoka ja yhteistä tekemistä?

Kokouksia ja tapaamisia varten voit varata meiltä minkä tahansa ympäri vuoden vuokralla olevista mökeistämme. Mökkeihin mahtuu pitämään kokousta useammankin henkilön ryhmä. Tarvittaessa voimme järjestää mökkeihin kokoustarvikkeita.

Voit tilata kokoukseesi meiltä joko kylmät tai lämpimät tarjottavat. Tutustu ravintolamme tarjontaan ja mieti, haluaisiko ryhmäsi esimerkiksi maistella kahvin ja teen kanssa oman keittiömme lämpimiä leivonnaisia tai paikallisten tuottajien aineksista valmistamaamme lähiruokaa? Tarvittaessa voitte mökin sijasta myös ruokailla uudessa grillikodassamme, jonne mahtuu noin 20 henkilöä.

Vaikka kahvila-ravintolamme on kesäisin kiinni, pystymme järjestämään tarjoilut kokouksiin myös talvisin.

Lämpimän ruoan vaihtoehdot eivät rajoitu oman ravintolamme tarjontaan, vaan pystymme järjestämään yhteistyössä lähialueiden pitopalveluyritysten kanssa ruokailun isommallekin porukalle.

Voit varata kokouksen yhteyteen myös aktiviteetteja. Tutustu lomakeskuksemme aktiviteetteihin, ja kysy asiakaspalvelustamme, miten ne sopivat juuri sinun tilaisuuteesi.

Pyydä tarjous kokouksesta, ruokatarjoiluista ja aktiviteeteista asiakaspalvelustamme! Kysy myös sesonkiaikojen ulkopuolisia tarjoushintoja!

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube