In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, kalastus
 
 

Kalastus Korpijärvellä ja lähivesistöissä

Onkiminen, virvelöinti ja pilkkiminen Tommolansalmella

Korpijärven karttaKorpijärvi tunnetaan erinomaisena kalastuspaikkana, josta saa kalastettua esimerkiksi ahvenia, haukia, muikkuja, siikaa, taimenia, järvilohia ja nieriää.

Järven pinta-ala on noin 30 neliökilometriä, ja se jakautuu kahteen vesialueeseen, joita kapea Tommolansalmi yhdistää. Itäisellä puolella oleva Halmeniemenselkä sekä läntisellä puolella olevan Valtolanselän pohjoispuoli ovat avoimia vesialueita. Valtolanselän eteläosassa on taas paljon pieniä saaria.

Voit lainata meiltä onget ja pilkkivälineet ilmaiseksi, ja virvelöintivälineet saat meiltä lainaan maksua vastaan. Katso hintatiedot hinnastostamme. Ravintolastamme voit ostaa sekä kalastusluvat että matoja ongintaa varten.

Voit kalastaa omassa rannassamme, mutta monipuolisemman kalansaaliin takaamiseksi suosittelemme soutamista muuallekin Korpijärvelle. Lomamökkiemme vuokrahintaan kuuluu soutuveneen käyttö ilmaiseksi. Muille tarjoamme vuokralle venettä.

Ravintolamme luona on vierasvenelaituri sekä veneenlaskuluiska, joita veneilijät voivat käyttää.

Valokuvia Tommolansalmen alueen kalastusmahdollisuuksista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Kalastuspalvelut lähiseuduilla

Mäntyharjun ja Etelä-Savon alueella toimii kalastuspalveluyrityksiä, jotka tarjovat erilaisia kalastuspalveluita ja kalastusretkiä Mäntyharjun alueella. Kysy meiltä lisää lähiseudun kalastuspalveluista!

Kalastaminen muualla Mäntyharjulla

Mikäli haluat käydä kalastamassa myös muualla Mäntyharjulla, löydät tietoa kalastuspaikoista Mäntyharjun kunnan sivuilta: http://www.mantyharju.fi/matkailu/270-kalastus-ja-veneet

Kysy meiltä lisää lähiseudun kalastuspaikoista!

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube