In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, illanvietot
 
 

Saunaillat, polttarit ja muut illanvietot

Suunnitteletko naisten hemmotteluiltaa tai miesten polttarireissua? Haluatko tehdä ja harrastaa, mutta samalla rentoutua ja majoittua laadukkaasti? Meillä on mahdollisuus järjestää erilaisia illanviettoja - joko majoituksen kanssa tai ilman.

Illanviettoja varten voit varata meiltä minkä tahansa ympäri vuoden vuokralla olevista mökeistämme. Illanvietoissa mökeissä saa oleskella isompikin ryhmä, mutta mikäli ryhmänne haluaa myös majoittua, tarkista majoittujien määrä mökkien tiedoista. Tarvittaessa osa ryhmästä voi majoittua matkailuajoneuvo- tai telttapaikalla.

Voit tilata illanviettoosi meiltä joko kylmät tai lämpimät tarjottavat. Tutustu ravintolamme tarjontaan https://www.ravintolatommolansalmi.fi/ ja mieti, maistuuko teille esimerkiksi grilliruoka tai oman keittiömme leivonnaiset? Ruokatilauksen ei tarvitse koostua ravintolamme ruokalistan valikoimasta, vaan voimme erikseen sovittaessa myös valmistaa muuta syötävää, kuten esim. keittoa, retkieväitä, täytekakkuja jne. Voit myös varata mukaan omat ruokatarjoilut ja laittaa ruokaa mökissä tai vaikka järven rannalla olevassa grillikatoksessamme tai laavussamme. Tarvittaessa voitte myös ruokailla grillikodassamme, jonne mahtuu noin 20 henkilöä.

Lämpimän ruoan vaihtoehdot eivät rajoitu myöskään oman ravintolamme tarjontaan, vaan pystymme järjestämään yhteistyössä lähialueiden ruokailupalveluja tuottavien yritysten kanssa ruokailun isommallekin porukalle.

Voit varata illanvieton yhteyteen myös aktiviteetteja, kuten esimerkiksi avantouinnin ja rantasaunan talvella tai perinteisen puusaunan tai kalastusretken kesällä. Tutustu leirintäalueemme aktiviteetteihin, ja kysy asiakaspalvelustamme, miten ne sopivat juuri sinun iltaasi.

Voit myös tilata illanviettoosi muiden paikallisten yritysten palveluja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jalka-, käsi- tai kasvohoito tai hieronta koko ryhmälle illanvieton yhteydessä? Kysy asiakaspalvelustamme vinkkejä, millaisia palveluita voit paikkakunnaltamme tilata.

Pyydä tarjous illanvietosta, ruokatarjoiluista ja aktiviteeteista asiakaspalvelustamme! Kysy myös sesonkiaikojen ulkopuolisia tarjoushintoja!

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube