In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi
 
 

Pitkä historia leiriytymisen kultakaudelta nykypäivään

Lomakeskus Tommolansalmen historia alkaa 1970-luvun alusta, "leiriytymisen kultakaudelta", jolloin Mäntyharjun kunta päätti rakentaa Tommolansalmelle leirintäalueen. Yksityisomistukseen alue siirtyi vuonna 1979, jolloin Aaro Pulkan perhe osti leirintäaluetoiminnan kunnalta. Siitä alkaen Tommolansalmi on ollut 100 % suomalainen perheyritys.

Tommolansalmi palveli alussa lähinnä telttailijoiden majoituspaikkana. Ensimmäiset alueelle rakennetut mökit olivat vaatimattomia, mutta ne vastasivat kysyntään. Mökkien lisäksi alueelle rakennettiin kioski, jossa toimi alkuvaiheessa jopa oma postipalvelu ja Tommolansalmelta lähtevä posti sai oman postileimansa.

Aaro ja Raili Pulkka avasivat vuonna 1985 Tommolan Baarin, joka täydensi alueen palveluvalikoimaa entisestään.

Tommolansalmella tehtiin sukupolvenvaihdos vuonna 1992, kun toiminnasta ottivat vastuun sisarukset Eeva ja Merja.

Aluetta on siitä asti kehitetty entistä nykyaikaisempaan ja monipuolisempaan suuntaan, ja toiminta on laajentunut ympärivuotisiin matkailupalveluihin.

Lisäksi kioski sai uuden ilmeen ja siitä tuli A-oikeuksin palveleva kesäravintola.

Tänä päivänä Tommolansalmi on monipuolinen lomakeskus ja virkistyspaikka, jonne Eeva ja Merja toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Pala historiaa

Yllä olevassa kuvassa näkyy vuonna 1974 rakennettu "Retro-mökkimme", joka edusti oman aikansa tyypillistä lomamökkiä: pientä yhden huoneen mökkiä, jossa oli vain tärkeimmät mukavuudet. Mökki palveli matkailijoita meillä aina kesään 2015 saakka.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube