In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, info
 
 

FAQ, usein kysyttyä

Mistä tiedän, mitkä mökit ja matkailuajoneuvopaikat ovat vapaana?

Voit tarkistaa vapaana olevat mökit, matkailuajoneuvopaikat ja telttapaikat varausjärjestelmästämme.

Miten varaus kannattaa tehdä?

Voit varata mökin tai camping-paikan joko varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelustamme.

Saanko varausvahvistuksen tehdystä varauksesta?

Lähetämme varausvahvistuksen sähköpostilla, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Muussa tapauksessa lähetämme varausvahvistuksen postitse. Mikäli varaus on maksettava etukäteen, lähetämme samalla laskun.

Miten voin maksaa varauksen?

Varausjärjestelmässä tehdyt varaukset maksetaan saman tien. Muulla tavoin tehty varaus maksetaan etukäteen laskulla tai paikan päällä ravintolassa olevassa vastaanotossa sen mukaan, miten on sovittu. Meillä käyvät maksuvälineinä kotimaiset pankkikortit, Visa, Visa Electron ja Mastercard.

Missä vaiheessa minun on ilmoitettava saapumisajastani?

Pidämme ennakkoon varatut mökit ja camping-paikat varattuina klo 18.00 saakka. Jos saavut sitä ennen, sinun ei välttämättä tarvitse ilmoittaa saapumisajankohtaasi meille. Sovi myöhemmästä saapumisajasta etukäteen asiakaspalveluumme kanssa. Otamme mielellämme kuitenkin tiedon saapumisajastasi vastaan etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse myös siinä tapauksessa, että saavut ennen klo 18.00.

Miten peruutan varauksen ja missä vaihessa se tulee viimeistään tehdä?

Peruutus tulee tehdä aina puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalveluumme. Varauksen peruuttamisesta löydät lisätietoa varaus-, vuokraus- ja peruutusehdoistamme.

Millainen varustelu mökeissä on ja mitä minun tulee ottaa mukaan?

Sähkö, vesi ja polttopuut kuuluvat mökkien vuokrahintaan. Mökeissä on tarvikkeet ruuanlaittoa ja ruokailua varten sekä pesu- ja puhdistusaineet ja imuri siivousta varten. Myös wc- ja talouspaperit sekä laudeliinat löytyvät mökeistä. Tarvitset mukaasi omat liinavaatteet ja pyyhkeet, mutta tarvittaessa voit vuokrata nekin meiltä eri maksusta (ks. tarkemmin hinnasto).

Tarkemmat tiedot kunkin mökin varusteista löydät Majoitus-osiosta kunkin mökin omalta sivulta.

Kuinka monta henkilöä mökkeihin voi majoittua?

Mökkeihin saa majoittua vain niin monta henkilöä kuin mökissä on vuodepaikkoja. Poikkeuksena ovat ainoastaan pienet lapset, jotka eivät vaadi vuodepaikkaa, vaan nukkuvat esim. vaunuissa tai omassa matkasängyssä. Meiltä saa myös ilmaiseksi lainaan pienille lapsille lastensängyn.

Voinko ottaa mukaan lemmikkieläimen?

Voit, mutta asiasta on sovittava etukäteen. Mökkien tiedoissa lukee, saako mökkiin tuoda mukana lemmikin. Huomioithan myös, että lemmikin aiheuttamien sotkujen siivoamisesta peritään maksu siivouksesta syntyneiden kulujen mukaan.

Onko minun siivottava mökki lähtiessäni?

Pääsääntöisesti kyllä. Voit toki tilata meiltä loppusiivouksen eri maksusta (ks. tarkemmin hinnasto).

Mitä loppusiivoukseen kuuluu?

Mökki imuroidaan ja roskat ja liat pyyhitään kaikilta pinnoilta (pöydät, keittiön tasot, wc:n kalusteet). Tarvittaessa matto tulee viedä ulos ja tampata ja lattiat pyyhitään kostealla mopilla. Vuodevaatteet tulee tuulettaa mahdollisuuksien mukaan ulkona.

Astiat tuleet tiskata ja kaikki mökkiin kuuluvat tavarat tulee laittaa takaisin omille paikoilleen. Roskat tulee viedä roskikseen ja jätteet tulee lajitella jätesäilöihin.

Milloin voin saapua mökille ja milloin minun tulee lähteä?

Lue tarkemmin saapumis- ja lähtöajonkohdista leirintäalueen säännöistä.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube