In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, info
 
 

Varaus-, vuokraus- ja peruutusehdot

Nämä ehdot ovat molempia osapuolia sitovia, kun asiakas on jättänyt majoitusvarauksen joko kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostilla.

Varausehdot

1. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen, tai hänellä tulee olla huoltajaltaan kirjallinen suostumus, joka tulee esittää ennen majoittautumista.

2. Majoitusvuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy matkustuspäivänä klo 12.00, johon mennessä avain on luovutettava.

3. Majoitusvuorokausi vaunu/asuntoautopaikoissa sekä telttapaikoissa päättyy matkustuspäivänä klo 15.00.

4. Ennakkoon varatut mökit, huoneet ja leirintäpaikat pidetään varattuina klo 20.00 asti, ellei myöhemmästä saapumisajankohdasta ole sovittu.

5. Asiakas vastaa siitä, että mökki luovutetaan samassa kunnossa kun se oli majoittautuessa, eli mökki luovutetaan siivottuna.

6. Asiakas on velvollinen ottamaan viipymättä yhteyttä vastaanottoon, jos hän havaitsee mökissä epäkohtia tai puutteita.

7. Majoittujia saa olla vain se määrä, mikä on sovittu mökkiä varattaessa. Kapasiteettia ei saa ylittää ilman erillistä sopimusta.

8. Lemmikkieläimen tuomisesta on sovittava aina erikseen. Lemmikin aiheuttamien sotkujen siivoamisesta peritään maksu siivouksesta syntyneiden kulujen mukaan.

9. Asiakas on velvollinen noudattamaan alueen järjestyssääntöjä. Ongelmien sattuessa henkilöstö on oikeutettu poistamaan alueelta ne henkilöt, jotka rikkovat järjestyssääntöjä.

Peruutusehdot

Mahdollisen peruutuksen sattuessa peruutus on tehtävä aina puhelimitse tai sähköpostitse. Vahvistamme peruutuksen lähettämällä peruutusvahvistuksen sähköpostilla.

- Jos peruutus tapahtuu yli 14 vrk ennen majoitusajankohtaa, peruutuksesta joutuu maksamaan 20 € käsittelykuluja.

- Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen majoitusajankohtaa, eikä mökkiä saada myytyä toisaalle, on varaaja velvollinen maksamaan majoituksen koko summan.

- Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen majoitusajankohtaa ja sen syynä on vakava sairaus, läheisen kuolemantapaus tai ylivoimainen este, asiakkaalta veloitetaan ainoastaan peruutuskuluja 20 €. Tällöin asiakas on velvollinen esittämään lääkärintodistuksen.

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram YouTube