In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU     YRITYS     MAJOITUS     RAVINTOLA     PALVELUT     AKTIVITEETIT     HINNASTO     AJANKOHTAISTA     INFO     YHTEYSTIEDOT

Tommolansalmi, tapahtumat
 
 

Tommolansalmella tapahtuu

Tommolansalmella tapahtuu ympäri vuoden! Tältä sivulta löydät tiedot sekä tulevista että menneistä tapahtumista lähiaikoina. Sivun alalaidasta löytyy myös valokuvia joistakin viime aikoina järjestetyistä tapahtumista.

Jos olet kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Tommolansalmella, lue lisää tapahtumien järjestämisestä Tapahtumapalvelut-sivulta!

Aukioloajat vuonna 2017

Kahvila-ravintolamme ja camping-alueemme avautuvat jälleen toukokuussa 2017. Muistathan kuitenkin, että tarjoamme mökkivuokrausta ympäri vuoden. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Tulevia tapahtumia vuonna 2017

Tule juhlimaan suomalaista saunakulttuuria ja saunomaan ilmaiseksi - Rantasauna Day lauantaina 22.7.2017

Heinäkuun lopussa järjestettävä Rantasauna Day on uusi Mikkelin seudulla järjestettävä yhteistapahtuma, jonka tarkoitus on houkutella kaikki paikalliset sekä vapaa-ajan asukkaat ja muut hyvinvoinnista, vapaa-ajasta ja saunakulttuurista kiinnostuneet saunomaan. Päivän aikana saunomisesta kiinnostuneet pääsemaan saunomaan ilmaiseksi mitä erilaisimpiin saunoihin. Mikkelin seudun kunnista mukana ovat Mikkeli, Mäntyharju, Kangasniemi, Puumala, Pertunmaa ja Hirvensalmi.

Tommolansalmella saunotaan päivän kunniaksi sekä sähkölämmitteisessä rantasaunassa että puulämmitteisessä rantasaunassa, jonka lämmittämisestä saunojat huolehtivat itse. Saunominen on ilmaista ja saunavuoro kestää aina tunnin. Rantasaunaan mahtuu kerrallaan kaksi max. viiden hengen ryhmää ja puusaunaan yksi max. neljän hengen ryhmä. Molemmat saunat sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä saunojen edessä on matala lapsiystävällinen hiekkaranta.

Tapahtuma alkaa Tommolansalmella klo 15 ja päättyy klo 22.

Julkaisemme lisätietoa päivän ohjelmasta myöhemmin tänä kesänä.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia info@tommolansalmi.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 0400 754 835.

Kirkkovenesoutua (kesäkuu-elokuu), aikataulu varmistuu myöhemmin

Tommolansalmella soudetaan kesäisin kirkkoveneellä. Soutu kestää noin pari tuntia. Vakituiset soutajamme toivottavat asiakkaamme mukaan ilmaiseksi. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisikaan soutanut aikaisemmin. Koska mukaan mahtuu vain neljä soutajaa, toivomme ennakkoilmoittautumista asiakaspalveluumme. Huom! Jos olet kiinnostunut soutamisesta isommalla ryhmällä, varaa kirkkovene maksua vastaan etukäteen asiakaspalvelustamme. Huom! Säävaraus - huonolla säällä soudut on peruttu.

Valokuvia menneistä tapahtumista

Avaa kuvat suuremmaksi klikkaamalla niitä.

Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva
Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva    Kuva

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

AJANKOHTAISTA TIETOA

Facebook Instagram