In Finnish    In English    In Deutsch    In Russian

 

ETUSIVU      YRITYS      MAJOITUS      KAHVILA      PALVELUT      AKTIVITEETIT      HINNASTO      AJANKOHTAISTA      INFO      YHTEYSTIEDOT

Majoitus
 
 

Monipuolinen camping-alue Korpijärven rannalla

Pieni ja idyllinen lomakeskuksemme tarjoaa matkailijoille majoitusta ympäri vuoden. Voit vuokrata meiltä lomamökin niin isolle kuin pienellekin perheelle tai ryhmälle - päiväksi tai vaikka viikoksi. Mökkimajoituksen lisäksi tarjoamme matkailuajoneuvo- ja telttamajoitusta.

Lomakeskuksemme sijaitsee kirkasvetisen ja kalaisan Korpijärven rannalla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välissä.

Aktiivista tekemistä ja rentoa meininkiä

Kaikki lomakeskuksemme palvelut erillisiä saunoja lukuun ottamatta ovat käytettävissäsi majoitushinnalla, ja ne sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä mökeille, matkailuajoneuvoille ja teltoille varatusta alueesta. Rantasaunaa ja puusaunaa voi vuokrata erillismaksusta. Tutustu lomakeskuksemme aluekarttaan.

Uimisen, saunomisen ja rentoutumisen lisäksi lomakeskuksessamme riittää myös muuta tekemistä. Tutustu tarkemmin lomakeskuksemme ja lähiseudun palveluihin ja aktiviteetteihin ja mieti, miten sinä haluat rentouttavan lomasi meillä viettää!

 

 

 

 

ASIAKASPALVELU

GSM + 358 400 754 835

info [at] tommolansalmi.fi

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot >

 
 

HINNASTO

Hinnasto >

 

KATSO MYÖS

Lomakeskuksen kartta (PDF) >

 

 

HYÖDYLLISTÄ TIETOA

Lue lisää yrityksemme ajankohtaisista asioista Facebook-sivuiltamme >

 

Lisätietoa palveluistamme >

Lisätietoa aktiviteeteistamme >